پاسخ به:حل مشکل قفل کردن کامپیوتر
دوشنبه 26 فروردین 1392 1:13 PM
نقل قول miladliver
با سلام به مدیران خوب تالار کامپیوتر خانگی من به مشگل بر خورده چند وقتی است در موقع کار با پی سی یک صدا از داخل کیس مثل ریست شدن میاد و بعد از چند دقیقه صفحه نمایش قفل می کنه مشکل از چیست با تشکر
دوست عزیز سلام
فکر می کنم صدایی که از کیس می یاد مربوط به هار دیسک شما باشه، اگر صدا از هارد بود:
پیشنهاد می کنم بررسی کنید کابل برق هارد مستقیم از منبع تغذیه اومده باشه و دستگاه دیگه ای به آن متصل نشده باشد(کابل خروجی از پاور فقط به هارد وارد شده باشد)، همچنین کابل دیتای هارد را بررسی و تعویض کنید، اگر با این موارد باز هم مشکل رفع نشد، سیستم را با یک منبع تغذیه دیگر راه اندازی کنید و ببینید مشکل رفع میشه یا نه.
همچنین می توانید در صورت عدم رفع مشکل نسبت به فرمت درایو ویندوز و نصب مجدد آن اقدام کنید، اقداماتی مثل پارتیشن بندی، فرمت سطح پایین و عیب یابی هارد دیسک با نرم افزارهای مربوطه نیز در مراحل بعدی پیشنهاد می شود(پارتیشن بندی، فرمت و ... باعث از دست رفتن اطلاعات شما می شود)
در نهایت، احتمالا برد هارد دیسک یا یکی از قطعات داخلی مثل هد یا سیلندرها با مشکل مواجه شده است و باید نسبت به ارسال آن به تعمیر گاه اقدام کرد.
توجه داشته باشید هارد ارسالی به تعمیر گاه فاقد اطلاعات شخصی باشد، لازم به ذکر است حذف معمولی اطلاعات یا فرمت درایو و حتی پارتیشن بندی، عدم بازیابی اطلاعات را تضمین نمی کند، جهت حذف ایمن اطلاعات از نرم افزار های ویژه این کار استفاده کنید.
بـازم با گریه خوابم برد بـازم خواب تــــو را دیدم
دوباره....
چقدر غمگینم و تنـــها چقدر می خوام که باز بـارون بباره
بزن بــارون ببار آروم بروی پلکای خسته ام
بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم