0

تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی
دوشنبه 4 دی 1391  10:23 AM

نقل قول hasansalimabadi

سلام و عرض ادب

آقا من باید چی کار کنم تا یه برنامه نویس در حد مبتدی نه پیشرفته بشم

از کجا باید شروع کنم ؟

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

در گام اول شما باید یک زبان رو که می خواید با اون برنامه نویسی کنید رو انتخاب کنید

بعد از اون از منابع خوب و استاندارد استفاده کنید و سعی کنید یک کتاب مرجع رو که توی دانشگاهها هم اون رو استفاده می کنن پیدا کنید و به عنوان مرجع تون ازش استفاده کنید

اینکه هرچی جزوه توی اینترنت هست رو دانلود کرده و بخونید ، مطمئناً شما رو بیشتر گیج می کنه.

بعد از پیداکردن یه منبع خوب ، حالا دیگه باید خودتون تمرین کنید و سعی کنید برنامه های کوچیک رو بنویسید برای مثال برنامه ای که مثل ماشین حساب باشه و اعمال ریاضی رو روی داده ها انجام بده و یا کار با فایلها مثلاً دریافت یک متن از کاربر و ذخیره اون به عنوان فایل تکست و خیلی های دیگه.

یه نکته مهم اینه که سعی نکنید دنبال سورس های اماده باشین و بیشتر سعی کنید خودتون یه راهی برای نوشتن برنامه استفاده کنید چون اگر زیاد از سورس های آماده استفاده کنید دیگه نمی تونید از خودتون ایده و راهی برای نوشتن برنامه داشته باشید و این کار درست نیست.

ما توی تالار سی شارپ فایلهای آموزشی و کتاب ها و جزوه های برنامه نویسی سی شارپ رو قرار میدیم و هرجا که سوالی داشتید می تونید مطرح کنید و در حد توانمون پاسخگوی شما کاربران خواهیم بود.

موفق باشید

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها