0

پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

تحليل تصاوير رقمي مغز نان بربري غني شده با آرد سويا
یک شنبه 21 آبان 1391  5:21 PM

3 : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران زمستان 1389; 6(4):247-253.
 
تحليل تصاوير رقمي مغز نان بربري غني شده با آرد سويا
 
شهيدي فخري,محبي محبت*,احتياطي احمد
 
* گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد
 
 

امروزه کنترل کيفيت نان، به ويژه در حجم وسيع توليد، ضرورت کاربرد روش هاي جديد را ايجاب مي نمايد. در اين پژوهش تحليل تصوير مغز نان بربري غني شده با آرد سويا در دو زمان نگهداري انجام گرفت. ميانگين اندازه حفرات و تخلخل با استفاده از نرم افزار ايميج جي محاسبه شد. بعد برخالي تصاوير مغز نان با استفاده از نرم افزار متلب و تبديل فوريه تصوير استخراج شد. ويژگي هاي بافت تصوير نان شامل کنتراست، انرژي، همبستگي و يکنواختي محاسبه شده، مورد تحليل آماري قرار گرفت. زمان نگهداري بر بعد برخالي، تخلخل و پارامترها بافتي تاثير معني دار داشت. يافته هاي اين پژوهش را مي توان به عنوان روشي سريع، غيرمخرب، ارزان قيمت و عيني براي ارزيابي کيفيت مغز نان در نظر گرفت.

 
كليد واژه: آرد سويا، بعد برخالي، تحليل تصوير، نان بربري
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها