0

پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي)

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

تغييرات بافت سيب زرد لبناني در طي نگهداري در سردخانه تجاري تحت تاثير تاريخ برداشت
سه شنبه 9 آبان 1391  4:56 PM

 4 : پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) پاييز و زمستان 1389; 3.20(2):33-43.
 
تغييرات بافت سيب زرد لبناني در طي نگهداري در سردخانه تجاري تحت تاثير تاريخ برداشت
 
نبي زاده فرناز,اسماعيلي محسن*
 
* گروه علوم و صنايع غذايي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه اروميه
 
 

تغييرات بافت در طي نگهداري به مدت سه ماه در سردخانه اي با دماي صفر درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي %95 بررسي شد. نمونه هاي سيب، "واريته زرد لبناني" در پنج زمان متفاوت با فواصل زماني يک هفته از 26 شهريور ماه تا 23 مهر ماه برداشت شدند. بدين منظوراز آناليز شيميايي و بافتي استفاده شد. در آناليز شيميايي اسيديته، مواد جامد محلول (بريکس)، قند کل و قندهاي احيا کننده تعيين شد. نمونه هاي سيب دو نيم شده و آناليز بافت روي نيمه هاي با پوست و بدون پوست انجام گرفت. منحني هاي نيرو – تغيير شکل از تست نفوذ و تست فشرش تک محوري تهيه گرديد. با استفاده از اين نمودارها خصوصيات تردي، نيروي گسيختگي پوست، نيروي گسيختگي گوشت، سفتي کل بافت، چقرمگي و مدول ارتجاعي محاسبه و مقايسه شد. نتايج نشان داد که طي نگهداري در سردخانه اسيديته کاهش و بريکس، قند کل و قندهاي احيا کننده افزايش يافتند. با افزايش زمان نگهداري مقدار ويژگي هاي مکانيکي کاهش يافت. کمترين تغييرات در نيروي گسيختگي گوشت و پوست و مدول ارتجاعي عموما در نمونه هاي برداشت شده قبل از رسيدن کامل مشاهده گرديد.

 
كليد واژه: تست فشرش تک محوري، تست نفوذ، خصوصيات مکانيکي، سيب زرد لبناني
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها