0

پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي)

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

تاثير نوع پوشش هيدروکلوئيدي و افزودن آرد سويا بر ويژگيهاي شيميايي و فيزيکي پيراشکي
سه شنبه 9 آبان 1391  4:46 PM

12 : پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) بهار 1390; 21(1):127-139.
 
تاثير نوع پوشش هيدروکلوئيدي و افزودن آرد سويا بر ويژگيهاي شيميايي و فيزيکي پيراشکي
 
ذوالفقاري زهراسادات*,محبي محبت,حدادخداپرست محمدحسين
 
* علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد
 
 

در اين مطالعه، پيراشکي تخميري با آرد سويا غني شد و تاثير استفاده از دو پوشش صمغ متيل سلولز و کتيرا بر خصوصيات فيزيکوشيميايي پيراشکي بررسي شد. ابتدا خمير پيراشکي با جايگزيني آرد سويا با آرد گندم در سطوح، 0، 5 و 10% تهيه و قالب زده شد، سپس سطح خمير در دو حالت، با محلول صمغ کتيرا و متيل سلولز پوشش داده شده و در دماي 150 °C و در زمان هاي 0، 2، 4،6 و 8 دقيقه سرخ شد. جايگزيني آرد سويا با آرد گندم تاثير معني داري بر ميزان رطوبت و روغن محصولات نداشت (P>0.05) ولي حجم پيراشکي را به طور معني دار (P<0.001) کاهش داد. تاثير استفاده از پوشش صمغ بر ميزان رطوبت معني دار (P>0.05) نبود ولي در ميزان روغن جذب شده کاهش معني دار (P<0.05) ايجاد نمود. تاثير پوشش به علت خصوصيت تشکيل دهنده فيلم و کاهش تخلخل پوسته در نمونه ها مي باشد. پوشش دار کردن تاثير معني داري (P>0.05) بر حجم پيراشکي نداشت. خصوصيات رئولوژيکي خمير تحت تاثير افزودن آرد سويا تغيير نمود، افزودن 10% آرد سويا به طور معني دار جذب آب خمير را افزايش داد.

 
كليد واژه: پيراشکي، سرخ کردن، پوشش هيدروکلوئيد، آرد سويا، کتيرا
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها