کد نوشته دلخواه در کنار نشانگر ماوس در وبلاگ + پاسخ به نظرات و سوالات
یک شنبه 23 آبان 1389 2:37 PM
ليل مشكلات ISP نتونستم طي ديروز و امروز وبلاگ رو به موقع آپ كنم و از اين بابت من ازتون عذر ميخوام . هر چه قدر تلاش كردم تا براي اين پست يه نرم افزار آپلود كنم و براي دانلود بزارم نشد كه نشد و آخرش هم مجبور شدم از اين كار صرفه نظر كنم . اگه خدا بخواد كم كم مشكل رفع ميشه و در اولين فرصت يه نرم افزار خوب و مفيد براي دانلود ميزارم .
كدي كه امروز براتون آماده كردم كدي هست كه با قرار دادن اون تو وبلاگتون ، نوشته دلخواه شما در كنار نشانگر ماوس به نمايش در مياد . اگه دوست داشتيد ميتونيد جاي نوشته پيش فرض ، جمله دلخواه خودتون رو تو كد قرار بديد . روي هم رفته كد زيبا و جالبيه و طرفدار هم زياد داره . كد رو ميتونيد از زير برداريد .
پاسخ به نظرات :
:: آقا رضا و يكي ديگه از دوستان در مورد اون اينترنت رايگاني كه گذاشتم سوال كردن و گفتند نكنه تو اين اينترنت مشكلي هست يا من كلكي زدم كه ميشه از اون مجاني استفاده كرد .
عزيزان من مدتهاست كه دارم از اين اينترنت استفاده مي كنم و تا حالا هم هيچ مشكلي نداشته ، پس نگران هيچي حتي پول تلفنتون هم نباشيد چون براي من كه تا حالا مشكلي بوجود نيومده .
:: آقا ميلاد خواستند تا روشي رو بگم كه سرعت دانلود كامپيوتر ايشون بيشتر بشه .
ترفندهاي مختلف و راه هاي بيشمار دستكاري در ويندوز وجود داره ولي هيچكدوم اون طور كه بايد و شايد بدرد بخور نيست . نرم افزارهاي زيادي هم براي اين كار بوجود اومده كه راه استفاده از اين نرم افزار ها بهتره و تاثير بيشتري روي افزايش سرعت دانلود شما داره . تو چند پست آينده يه مطلب درباره معرفي اين نرم افزار ها براتون ميزارم كه اميدوارم بدردتون بخوره ، پس لطفا تا چند روز ديگه صبر كنيد .
:: فهيمه خانوم از بنده در مورد اينكه چه طور ميتونند يه وبلاگ شخصي براي خودشون درست كنند ، راهنمايي خواستند .
دوست عزيز براي گرفتن يه وبلاگ شخصي ميتونيد به سايت هايي نظير blogfa.com و mihanblog.com بريد و بعد از يه ثبت نام كوچيك ، وبلاگ خودتون رو راه بياندازيد . اگه به توضيح بيشتري نياز داشتيد بگيد تا آموزش كامل استفاده از سرويس هاي وبلاگنويسي و راه اندازي وبلاگ رو آماده كنم و به ايميلتون بفرستم .
:: آقاي مصظفی مشایخی در مورد اون كد شمارنده بازديد كنندگان تو وبلاگ پرسيدند و گفتند كه چرا درست كار نميكنه .
دوست عزيز همون طور كه تو قسمت نظرات وبلاگتون گفتم ، حق با شماست اما كد كاملا درسته ، اين سرويس بلاگفا هست كه درست نيست و كد رو كه تو قسمت تنظيمات وبلاگ قرار ميديد ، تگ هاي قالب بلاگفا رو شناسايي نميكنه . شما ميتونيد كد رو تو قسمت ويرايش قالب وبلاگتون بزاريد تا درست عمل كنه و آمار رو غیر واقعی نشون نده .
از نظرات و سوالات خوبتون بي اندازه ممنونم و باز هم منتظر نظرات و سوالات خوب شما دوستان هستم و باور كنيد مثل مدير بعضي از اين سايت ها نيستم كه از زيادي سوال خسته بشم . بر عكس كلي خوشحال ميشم كه شما اين افتخار رو داديد و منو براي جواب گويي به سوالتون انتخاب كرديد .