0

انتقال بازدیدکننده از وبلاگ قبلی به وبلاگ جدید بدون اینکه متوجه بشه

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

انتقال بازدیدکننده از وبلاگ قبلی به وبلاگ جدید بدون اینکه متوجه بشه
یک شنبه 23 آبان 1389  2:28 PM

اگه شما وبلاگی دارید که میخواید درش رو به هر دلیلی تخته کنید و یه وبلاگ جدید درست کنید و از این به بعد توی این وبلاگ جدید مطلب بنویسید ، این مشکل رو دارید که چطور بتونید بازدیدکنندگان وبلاگ قبلی رو به وبلاگ جدید منتقل کنید . خوب من امروز به شما مي گم كه چطور اين كارو بكنيد . براي اين كار راههاي مختلفي وجود داره ، از جمله گذاشتن مقدار زيادي لينك از وبلاگ جديد در وبلاگ قديمي تا بازديدكننده متوجه اون لينك ها بشه و ... . اما من براي شما راه حل بهتري دارم .

با گذاشتن كد زير تو قسمت وبلاگ قبليتون ، بدون اينكه بازديدكننده حتي متوجه بشه ، به وبلاگ جديد شما منتقل ميشه و شما بدون اينكه هيچ كدوم از بازديدكنندگانتون رو از دست بديد و به راحتي ميتونيد به كار وبلاگنويسي تو وبلاگ جديد ادامه بديد . در كد زير بايد به جاي عبارت "آدرس وب شما" آدرس وبلاگ جديد رو قرار بديد . كد رو ميتونيد از زير برداريد .

عزيزان ، اگه به كد جاوا اسكريپت نياز داريد ، اگه قالب وبلاگتون خراب شده و نميتونيد درستش كنيد ، اگه نرم افزار خاصي رو نياز داريد ، اگه نرم افزاري رو داريد اما كرك اون رو نداريد ، اگه با امكانات سرويس هاي وبلاگنويسي آشنا نيستيد و ... ، فقط كافيه كه به من بگيد تا در عرض 24 ساعت مشكلتون رو حل كنم و پاسخ درخواستتون رو تو وبلاگ بزارم .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها