بررسی قانون انتخابات در مجلس شورای اسلامی کار درستی نیست
جمعه 17 آذر 1391 12:01 PM
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈسیدمحمود نبویانˈ روز پنجشنبه به مناسب روز دانشجو در همایش دانشجویان دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: در شرایط فعلی و با توجه به گرانی سرسام آور و وضعیت نامناسب اقتصادی در کشور، پرداختن به این طرح ها تصمیم درستی نبوده است.
وی اضافه کرد: اگرچه قوانین انتخاباتی کشور مانند بسیاری از دیگر قوانین خالی از اشکال نیست و نیازمند اصلاح و ترمیم است، ولی زمان کنونی برای این کار چندان مناسب نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایطی که کشور با تحریم و وضع نامناسب اقتصادی مواجه است، باید دولت و مجلس شورای اسلامی دست به دست هم داده و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
نبویان افزود: هرگونه ایجاد تنش در چنین شرایطی چه از سوی دولت و چه از سوی مجلس شورای اسلامی مانند نامه نگاری های چندی پیش سران قوای مجریه و قضاییه اشتباه است.
وی مطرح کردن بحث استیضاح وزیران را نیز در شرایط کنونی نامناسب خواند و گفت: کار دولت و وزیران بری از اشکال نیست و البته این اشکالات در کارکرد نمایندگان مجلس نیز وجود دارد، ولی باید مجلس وزیران را طلبیده و در حل مشکلات به آنها کمک کند.
وی ادامه داد: به نظر برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر جلوگیری از تنش، باید طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس شورای اسلامی مطرح نمی شد.
نماینده مردم تهران در مجلس در مورد تبلیغات انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب پرداختن زودهنگام به این مقوله جلوی بسیاری از کارهای اساسی را در کشور می گیرد.
نبویان افزود: کشور کمتر از یکسال قبل انتخابات مجلس شورای اسلامی را داشته و پرداختن به مباحث انتخابات ریاست جمهوری از هم اکنون، وقت مسوولان را گرفته و همه توجه آنان را به سوی کارهای اساسی معطوف می کند.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد پرداختن به مسائل انتخابات ریاست جمهوری با گرانی سرسام آور و تورمی که بعضا موجب نارضایی و آزار مردم شده، کار بیهوده ای است.
این نماینده اصولگرا اظهار کرد: باید مجلس شورای اسلامی و دولت با اتحاد و همدلی برای کاهش مشکلات اقتصادی تلاش کنند و پرداخن به مسائل انتخاباتی را به زمان خود واگذار کنند.
رییس کمیته اسلامی کردن دانشگاه ها در مورد اسلامی شدن دانشگاه ها گفت: اکنون دانشگاه های ما به معنای خاص آن اسلامی نیست و برای اسلامی شدن باید دروس دانشگاهی، اساتید و قوانین جذب اساتید اصلاح شده و به سمت اسلامی شدن پیش برود.
نبویان اضافه کرد: باید علوم انسانی ما که در دانشگاه ها تدریس می شود براساس متون اسلامی تغییر کند و این کار نیز حداقل 50 سال زمان می برد و نمی توان در یک سال و یا چند ماه این کار را انجام داد.
وی افزود: شیوه کنونی پذیرش اساتید در دانشگاه ها مناسب نیست که باید این شرایط تغییر کند به گونه ای که هر کس دکترا گرفت برای تدریس وارد دانشگاه نشود.
وی راه اندازی تربیت مدرس همانند تربیت معلم را یکی از راهکارهای اصلی برای اصلاح جذب اساتید و تربیت استادان مطلوب برای دانشگاه ها دانست.
وی تغییر ظواهر دانشگاهی را از دیگر فعالیت ها برای اسلامی کردن دانشگاه ها خواند و گفت: تغییر ظواهر به معنای ساخت مسجد با گنبد طلایی برای دانشگاه ها نیست بلکه باید اقداماتی برای معرفت زایی دانشجویان صورت گیرد.
نبویان از نحوه ساخت مسجد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انتقاد کرد و گفت: نمی دانم چه نیازی به ساخت مسجد با گنبد طلایی وجود داشته که با این هزینه زیاد برای دانشجویان این دانشگاه ساخته شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه های ما به مسجد نیاز دارند ولی مساجد باید به گونه ای باشد که با معرفتی که در دانشجویان ایجاد می کنیم، آنها را جذب کنیم.
وی افزود: ما در راستای عملیاتی کردن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای اسلامی کردن دانشگاه ها کار اساسی صورت نداده ایم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در بخشی از سخنان خود به مسئله تحریم ایران اسلامی از سوی استکبار جهانی اشاره کرد و گفت: مشکل استکبار جهانی با ایران مسائل هسته ای نیست و بارها این بحث از سوی مسوولان مطرح شده است.
نبویان افزود: اگر چنین است چرا برخی کشورهای منطقه و همسایه ما حتی سلاح اتمی نیز دارند ولی آمریکا و کشورهای 1+5 با آنها کاری ندارند و حتی هیچ سخنی از کارکرد هسته ای آنها به میان نمی آورند.
وی اضافه کرد: ما از حدود 10 سال قبل برای دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای حرکت کردیم و حال آنکه تحریم های غرب از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بر این کشور تحمیل شده است.
وی افزود: مشکل اصلی استکبار جهانی با جمهوری اسلامی ایران، اسلام ناب است که به ملت ما عزت داده و می تواند در برابر استکبار جهانی بایستد.
نبویان اضافه کرد: تجریه ثابت کرده که آنها حتی تعلیق فعالیت هسته ای ایران را برای آنچه که آنها از آن به عنوان اعتمادسازی یاد می کنند، قبول ندارند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نیت اصلی 1+ 5 از اعتمادسازی جمهوری اسلامی به معنای تعلیق، تخریب و حتی دست کشیدن از تمام فعالیت ها و فناوری های پیشرفته و نوین جهانی است.
نبویان افزود: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به خداوند متعال و تلاش جوانان خود توانست به پیشرفته ترین فناوری های جهان در زمینه نظامی، هسته ای و سلول های بنیادی دست یابد و این به برکت اسلام است. ک/2
صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ