0

اخبار مجلس

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل باید پیگیری شود
شنبه 11 آذر 1391  3:37 PM

تهران - عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پذیرش فلسطین به عنوان کشور ناظر غیرعضو سازمان ملل قابل توجه است، گفت: عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل باید پیگیری شود.

ˈمهدی دواتگریˈ روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: پذیرش فلسطین به عنوان کشور ناظر غیرعضو سازمان ملل نشانگر آن است که اجماعی وجود دارد تا فلسطین را به رسیمت بشناسد و این به نوعی موضع گیری کشورها در برابر فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

وی ادامه داد: جامعه بین الملل و کشورهای اسلامی باید این آرمان را تا رسیدن به حقوق حقه فلسطین پیگیری کنند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه (نهم آذر ماه جاری مصادف با 29 نوامبر 2012) با 138 رای موافق، 9 رای مخالف و 41 رای ممتنع به درخواست تشکیلات خودگردان فلسطینی برای ارتقای وضعیت عضویت کشور فلسطین در سازمان ملل متحد رای مثبت داد که بر اساس این رای، وضعیت ˈفلسطینˈ در این سازمان از ˈنهاد ناظرˈ به عنوان ˈکشور ناظر غیرعضوˈ تبدیل شد.

کشورهای ایالات متحده آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و کانادا به درخواست فلسطینی ها رای منفی دادند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره حمله منافقین به سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین نیز گفت: ساختمان ها، اموال، دارایی ها و کارکنان جمهوری اسلامی ایران دارای مصونیت هستند و کشورها باید در حفاظت از آنها اقدام کنند.

نماینده مراغه در مجلس شورای اسلامی افزود: اقدام منافقین و سکوت پلیس آلمان به هیچ وجه قابل توجیه نیست و انتظار داریم وزارت امور خارجه، عکس العمل قاطعی نشان دهد.

به گزارش ایرنا، حدود 30 نفر از مخالفان نظام جمهوری اسلامی که از سوی منافقین و حامیان صهیونیست ها در آلمان حمایت می شدند، چهارشنبه گذشته (هشتم آذر ماه جاری) به ساختمان سفارت ایران در برلین حمله کردند.



*** قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل به بیانیه سیاسی شبیه است

نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی در باره قطعنامه ضد ایرانی کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران نیز اظهار داشت: مواردی که در قطعنامه اخیر بیان شده، بیش از آنکه بتوان به قطعنامه تعبیر کرد به نوعی بیانیه سیاسی است .

دواتگری افزود: در این بیانیه سیاسی از نقض حقوق اقلیت ها و زندانیان نام برده شده در صورتی که در جمهوری اسلامی ایران حقوق اقلیت ها محترم شمرده می شود و اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی دارای نمایندگانی هستند که در تصمیم گیری ها همگام با سایر نمایندگان دارای حق رای هستند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رعایت حقوق اقلیت های دینی در جمهوری اسلامی ایران حاکی از آن است که بیش از کشورهای غربی این حقوق در کشور ما محترم شمرده می شود.

وی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون آیین دادرسی که در مجلس به تصویب رسیده ومنطبق با موازین شرع مقدس است، تعقیب و مجازات متهمین ومجرمین صورت می گیرد .

دواتگری گفت: چنانچه در دادرسی نیز تخلفی صورت گیرد چه از سوی ضابطین و مرجع قضایی باشد و چه مراجع نظارتی مانند دادسرای انتظامی قضات، قابل رسیدگی است .

وی با بیان اینکه غربی ها نیز به این امور واقفند، تصریح کرد: غرب مساله حقوق بشر ایران را دستاویزی قرار داده است تا اهداف شوم خود را جامه عمل بپوشاند و این موضوع جدیدی نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به کشورهای غربی توصیه کرد موضوعات را با در نظر گرفتن واقعیت ها و حفظ حقوق کشورها پیگیری کنند.

کمیته سوم شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد هفتم آذر ماه جاری پیش نویس قطعنامه ای را که توسط کانادا علیه کشورمان تهیه شده بود، تصویب کرد.

چین، روسیه و ونزوئلا از کشورهایی بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها