امروز بهواسطه حجاب و ثمرات آن احساس امنيت و غرور میكنم
چهارشنبه 26 مهر 1391 11:34 PM
امروز بهواسطه حجاب و ثمرات آن احساس امنيت و غرور میكنم
گروه اجتماعی: لام آوا گفت: زمانیكه تصميم گرفتم به حجاب روی بياورم اين تصميم من به مزاج خيلیها خوش نيامد، اما من تصميم خودم را گرفته بودم و امروز بهواسطه حجاب و ثمرات آن احساس امنيت و غرور میكنم و دوستان زيادی پيدا كردهام.
شعبه لرستان، لام آوا، طلبه ازبكی مؤسسه بنتالهدی قم عصر سهشنبه، 25 مهرماه در جمع دانشجويان دانشگاه لرستان با بيان اينكه در بدو ورود به ايران برای من كه خاك ايران را میبوسيدم بدحجابی برخی از زنان را بهواسطه خون شهدا نمیتوانستم تحمل كنم، گفت: اگرچه در ابتدا به استادم گفته بودم كه دوست دارم كه زنان بدحجاب را با اقدام تروريستی به روی آوردن به حجاب وادار كنم اما بعدها كه در ايران بهواسطه كارهای تبليغی با زنان بدحجاب همكلام شدم اظهارات اين زنان حكايت از اين داشت كه 80 درصد آنها تحت تأثير افكار و فشار همسران و خانوادههای خود به بدحجابی گرايش پيدا كردهاند.
وی افزود: اگرچه بدحجابی زنان ايرانی برای من سخت است اما تبليغ برای حجاب را بايد با صبر و به آرامی دنبال كنيم؛ چون كه دعوت فردی به حجاب كه سالها با بدحجابی زندگی كرده است در فاصله زمانی كم امكانپذير نيست.
اين بانوی ازبكی مسلمان شده با اشاره به نگاه مردم كشور خود به مقوله حجاب گفت: زمانیكه تصميم گرفتم به حجاب روی بياورم اين تصميم من به مزاج خيلیها خوش نيامد، اما من تصميم خودم را گرفته بودم و امروز بهواسطه حجاب و ثمرات آن احساس امنيت و غرور میكنم و دوستان زيادی پيدا كردهام.
آوا تصريح كرد: اكنون كه هشت سال از گرويدن من به دين مبين اسلام و مذهب تشيع میگذرد همواره اين نگرانی را دارم كه مسائل دنيوی من را از حجاب بازدارند و اينكه بخواهم با بیحجابی و بیدينی از دنيا بروم برای من شرمندگی بزرگی است.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی