پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
چهارشنبه 26 مهر 1391 8:13 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کاربران محترم
خواهشمندم کلیه کاربران و مدیران محترم مطلبی را که در همین سایت در مورد چگونه انتقاد کنیم تا دلخوری ایجاد نکنیم را مطالعه بفرمایند و این مطلب را الگویی برای خود قرار دهیم و به گونه این باشیم و برخورد نماییم که به طرفمان برنخورد و باعث اصلاح شود نه باعث درگیری و نزاع.
لینک زیر را مطالعه بفرمائید:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/665109/page1/
ضمن سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی
اولا مطالب خود را در یک پست قرار دهید و این کار را برای تاپیک های ویژه ویژه حتما رعایت فرمائید چون در پایان زمان مشارکت به پست های ارسالی امتیاز اهدا می گردد و کاربرانی که مطالب خود را پراکنده قرار دهند از امتیاز برخوردار نخواهند شد.
ثانیا اینکه کاربران برای رو کردن نفرت یا هر آنچه شما می خواهید اسم برای آن بگذارید، تاپیکی را ایجاد کنند بی شک روال عادی نخواهد داشت.
ثالثا شما بعنوان یک فرد شریف از جنجال این نکته مثبت را برداشت کنید که این کار درست نیست و تلاش کنید خودتون این کار را به هیچ وجه انجام ندهید. و سعی کنید الگویی باشید برای دیگران و درس عبرتی برای جنجال آفرینان.
نهایتا: به عمل کار برآید به سخن دانی نیست.
موفق باشید.
با سلام و خسته نباشید
جناب نیکبخت در مورد اینکه گفتید مطالب خود را در یک تایپیک قرار دهید باید بگویم که چرا این تذکر را به همه نمی دهید (مثلاٌ مدیران تالارها) آنها این همه پست نجومی را از کجا جمع کرده اند مگر نه اینکه مطلب گذاشته اند آیا همه تایپیک های آنها مفید است یا اینکه آنها هم موضوعات پراکنده زیاد دارند و دوم هم اینکه گفتید این موضوع در تالارهای ویژه ویژه حتما رعایت بشود باید بگویم که همین مدیران شما هم در این گونه تالارها مطالب خود را پراکنده گذاشته اند پس چرا بین ما که کاربری بیش نیستیم با مدیر تالار این همه اختلاف است (آنها حق دارند ولی ما حق نداریم) ثانیا من برای رو کردن نفرت کسی تایپیک ایجاد نکردم فقط گفتم که این تالار برای بررسی درگیریها بین انجمنها است اما خودشون به جان هم افتادند و درگیری دارند و در نهایت هم یادآور مطلبی شدم که خودتان در سایت قرار دادید که آنرا مطالعه بفرمائید.