پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
جمعه 14 مهر 1391 8:22 AM
نقل قول architect0811
با سلام و صبخیر خدمت شما
یک واقعیتی در انجمن هست که یه سری موارد غلط در انجمن و در طی چندین سال نهادینه شده.
شما انتظار نداشته باشید چهار سال رویه، با یک پست برطرف بشه.
بالاخره افرادی هستند، منافعشون در خطره.موضوع عادت به رویه غلط هم مطرح هست.
شما هیچ ترسی به دلتون راه ندید.
من در یک سری از مسائل انتظاری که از شما دارم با انتظاری که از کاربر باسابقه دارم فاصلش زمین تا اسمونه.
کاربران با سابقه باید بیان در مورد مشکلات نهادینه شده موجود در انجمن پاسخگو باشند.
اگر هم سخت گیری باشه مربوط به این دسته از افراد هست.
از نظر من لغزش کاربر با سابقه و پرطرفدار خطرناکتر از کاربری هست که تازه وارد انجمن شده و هنوز در جریان یه سری از موارد نیست
شما و کاربران دیگه تاج سر ما و چشم و چراغ انجمن هستید.
من پیشنهادی که در تالار سیاست به من دادید رو فراموش نمی کنم.بازم تشکر می کنم. از نظر من این پیشنهاد کاربردی می ارزه به چند ده پست کلیشه ای کاربر باسابقه.
چون به درد خورده.
برخورد ما با شما و کاربرانی مانند شما برخوردی نرم ، صبورانه و مهربانانه بوده و هست، اگر قبلا موردی بوده اتفاق افتاده، من همین جا از شما، اون کاربر یا کاربران معذرت می خوام.
اما با یه سری از افراد که رفتار زشتشون رو دارن در حوادث مختلف انجمن تکرار می کنن و اصلاحی تو کارشون نیست، شوخی نداریم.سکوت هم نمی کنیم.
وقتی ما چندین بار، اونم در جاهای مختلف به اون کاربر و افراد حامی اون می گیم آقا کاری که می کنی زشته گوشش بدهکار نیست. و داره تو حوادث مختلف تکرار می کنه، دیگه ما شرمنده ایم که نمی تونیم اینجا صبورباشیم و مهربون.
منتظر مطالب کاربردی،غیر کاربردی، کلیشه ای غیر کلیشه ای محتوا داره و یا بدون محتوای شما و کاربرانی مانند شما در جای جای انجمن، هستیم.به قول خودتون باید تجربه کنید دیگه.
اگر موردی هم نیاز باشه بگیم با رعایت یه سری از موارد گفته میشه خیالتون راحت باشه.
با احترام