0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)
پنج شنبه 13 مهر 1391  7:50 AM

نقل قول bivafa

با سلام خدمت شما

در مقابل هم قرار گرفتن دو کاربر و تبادل پست های پینگ پنگی که در نهایت منجر به غیر فعال شدن پست ها،  و یا گاها ورود کاربران حامی یک کاربر به درگیری  و تغییر ظاهری نتیجه به نفع خود  می شود، واقعیت تلخی هست که حداقل من و شما در ان حضور داشته  و ان را درک کرده ایم. پس حرف همدیگر را خوب می فهمیم.

به نظر من اگر ما می آمدیم موضوع را همان پیشنهاد شما مطرح می کردیم.یعنی اینکه چگونه می توانیم آرامش و ثبات را در انجمن حاکم به پیش ببریم.

موارد متعددی پست های کلیشه ای روانه تاپیک می شد که باید دوست بود، تعامل داشت، با هم بود، 

و یا اتهاماتی مانند این که باید  سر از برف بیرون آورد، انتقاد الکی نکرد، کاربر پرطرفدار را در چشم بقیه خراب نکرد.بد بین نبود زده می شد.

من از شما سوال می کنم 

با هم بودن به چه قیمتی؟

سکوت در زمانی که فردی تحت فشار هست  و ما نظاره گر؟ هر گز

شما هیچ از خودت نپرسیدی چرا افرادی که زمانی که با گروهشون در درگیری ها با تمام قدرت حاضر می شوند و به راحتی مخالف را کنار می زنند، اما زمانی که یک مسئول تحت فشار هست  این گروه نظاره گر هست؟

این چه دوستی و محبت و تعاملی است؟

این افراد باید پاسخگو باشند.

اگر به جواب رسیدی ممنون می شم به ما هم اطلاع بدی.

دوستی به چه قیمتی ؟

به قیمت این که زمانی که من  و شما دوستیم سلام و صلوات، اما وقتی شما شروع می کنی از من انتقاد، من شروع می کنم اشکالاتی که داری رو زدن تو سرت.  نیستم.

با هم بودن به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه از نیروی گروهیمون استفاده کنیم تا مخالف رو کنار بزنیم؟ و اونو  ساکت کنیم؟

ابدا 

دوستی و تعامل آبکی همون بهتره که نباشه.

اما برای اینکه نشم مانند کسی حرفی رو بر نمی تابه.

اگر صلاح می دونی همین پیشنهادی که به ما دادی خودت تاپیک بزنی.  (راهکارهای پیشبرد انجمن ها به سمت ثبات و آرامش ؟)

این تاپیک رو هم هر جور صلاح می دونند باهاش برخورد کنند.

امیدوارم انجمنی با کمترین مورد منفی رو بهش دست پیدا کنیم و دوستانی داشته باشیم بهتر از اب روان.

انشاالله.

تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon architect0811 bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها