0

یه نظرسنجی در مورد فروشگاه

iranvisual
iranvisual
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 581

پاسخ به:یه نظرسنجی در مورد فروشگاه
دوشنبه 15 آبان 1391  10:22 AM

خسته نباشید

1 - قیمت ها نسبت به بازار فرقی نداره ، من خودم فروشگاه کامپیوتر دارم ، خیلی از قیمت ها با قیمت های فروش من یکیه ... در حالی که سایتی مثل این نباید دنبال سود باشه چرا که سود شما باید همون حسنه باشه مثلا اگه یه کاربر بخواد گیرنده دیجیتال رو بگیره (قیمت خرید این محصول 26000 تومنه)باید اینجا 32000 هزار تومن پول پرداخت کنه + 2000 حسنه ، به عبارتی مثلا باید به 400 مطلب امتیاز بده یا ... خوب باز شدن هر صفحه از سایت شما برای شما امتیاز محسوب میشه و چه سایتهایی که درالکسا ، هم  رده سایت شما هستند و چه هزینه هایی بابت تبلیغات از سایتهای خود در می آورند . سود شما اگه حسنه نباشه شما با فروشگاههای دیگه فرقی ندارید مگه اینکه تنوع اجناس فروشگاه شما پایینتره و ... حالا من چرا باید هم هزینه یه کالا رو بدم هم بیام کلی از وقت رو صرف جمع کردن حسنه بکنم !!! البته برخی از کالاهای شما قیمت خوبی رو داره که  به خاصر گرونی اخیر بازاره ...

2 - بیشتراز محصولات فرهنگی بزارید ، خیلی کار فرهنگی میشه انجام داد ، به فروشگاههای محصولات فرهنگی سری بزنید ...

3 - بودجه سایتی مثل این هم اگه به اندازه این فروشگاهه خوب بهتره یه تجدید نظری بشه !!!

4 - کیفیت بعضی از کالاهارو بهتر کنید مثلا پد موس - من 5 تا گرفتم - به هر کی که خواستم هدیه هم بدم قبول نکرد .  واقعا کیفیت بدی داره .

با این حال من راضی هستم و خودم حدود 500 هزار تومن خرید کردم .

اصل همه اصلها ، در همه نسلها ولایت فقیه است . (آیت الله علامه ایازی (ره))

تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer prompet iman_karbala alipaidar
دسترسی سریع به انجمن ها