مطالعه ميزان هيستامين در كنسروهاي ماهي تن و ساردين
یک شنبه 16 مهر 1391 4:49 PM
8 : پژوهش و سازندگي پاييز 1382; 16(3 (پي آيند 60) در امور دام و آبزيان):44-50. |
مطالعه ميزان هيستامين در كنسروهاي ماهي تن و ساردين |
كامكار ابوالفضل,حسيني هدايت,ابوحسين گيتي |
به منظور تعيين مقدار هيستامين، در ماهي تن و ساردين تعداد 100 نمونه کنسرو ماهي که 80 نمونه تن و 20 نمونه کيلکا مربوط به 8 کارخانه توليد کننده بود مورد آزمايش قرار گرفتند. نتايج حاصله نشان داد که ميانگين ميزان هيستامين در نمونه هاي کنسرو تن بين 10 تا 178 ميلي گرم در کيلوگرم بوده و اين مقدار در مورد نمونه هاي کنسرو کيلکا بين 5 تا 47 ميلي گرم در کيلوگرم بوده است. تمام مقادير بدست آمده براي کنسروهاي کيلکا زير حد مجاز پذيرفته شده به وسيله کشورهاي اتحاديه اروپا بوده و اين در حالي است که در مورد نمونه هاي کنسرو تن 41.25 درصد نمونه هاي مورد مطالعه حاوي هيستامين به ميزان بالاتر از حد مجاز پذيرفته شده مي باشند. |
كليد واژه: |
نسخه قابل چاپ |
أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .