0

پژوهش و سازندگي

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:پژوهش و سازندگي
پنج شنبه 23 شهریور 1391  11:29 AM

 22 : پژوهش و سازندگي زمستان 1387; 21(4 (پي آيند 81) در امور زراعت و باغباني):175-180.
 
اثر سطوح مختلف آمونيوم و موليبدن بر تجمع نيترات در دو رقم خيار گلخانه اي
 
الفتي چيراني جمال علي*,بابالار مصباح,كاشي عبدالكريم,يزداني حسين,داداشي پور احمد
 
* دانشگاه تهران
 
 

در اين پژوهش اثر سطوح مختلف آمونيوم (0، 1/0 و 3/0 ميلي اکي والان در ليتر) و موليبدن (0.05، 0.1 و 0.15 ميلي گرم در ليتر) در محلول هاي غذايي بر درصد ماده خشک، اسيديته قابل تيتراسيون، مجموع مواد جامد قابل حل، مقدار ويتامين ث، فسفر، کلسيم، پتاسيم، منيزيم و عملکرد ميوه خيار ارقام سلطان و روبا- اس مورد بررسي قرار گرفت. طرح به صورت فاکتوريل کرت هاي خرد شده در قالب طرح کاملا تصادفي در دو زمان کشت بهاره و پاييزه انجام گرفت و در هر کشت در دو نوبت و به فاصله يکماه نمونه گيري براي اندازه گيري صفات صورت گرفت. نتايج حاصل از تجزيه مرکب نشان داد که افزايش آمونيوم در محلول هاي غذايي سبب افزايش بسيار معني دار فسفر و کلسيم ميوه گرديد. زمان کشت تاثير معني داري بر اسيديته قابل تيتراسيون، مجموع مواد جامد قابل حل، مقدار ويتامين ث، کلسيم و منيزيم ميوه داشت. زمان برداشت نيز تاثير معني داري بر درصد ماده خشک، کلسيم، پتاسيم و فسفر ميوه دارد اما افزايش موليبدن تاثير معني داري بر اين صفات نداشت و مقدار 0.05 ميليگرم در ليتر موليبدات آمونيوم در محلول هاي غذايي کافي مي باشد.

 
كليد واژه: محلول غذايي، خيار گلخانه اي، آمونيوم، موليبدن، رقم
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها