0

تاپیک جامع سوالات مذهبی

hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

پاسخ به:تاپیک جامع سوالات مذهبی
شنبه 18 شهریور 1391  1:14 PM

تاريخ مشاوره : سه شنبه 17/5/1391
تاريخ پاسخ : پنج شنبه 19/5/1391
تحصيلات : فوق ديپلم
گروه : سوالات شرعي

سوال : با سلام وعرض ادب***روزه را به طور واقعی از سال اول راهنمایی شروع کرده ام در سالهای اول روزه داری بنا بر نظر مادرم من و دو خواهرم روزه نگرفته ایم البته در ماه رمضان چندروز را روزه می گرفتم که خودم تا جایی که یادم می آید به دلیل عدم اشنایی بعضی روزها را دور از چشم دیگران افطار کرده ام حال با توجه به معده مریضی که دارم و اینکه روزه های واجب را به سختی می گیرم چه باید بکنم؟همچنین از ابتدا عادت کرده ام که روزه های قضا هر سال را به ماه رمضان سال بعد وصل کنم چند سال پیش به دلیل بیماری سه ماه قبل از ماه رمضان یک دوره درمان با دارو را اغاز کردم در نتیجه روزه های قضا سال قبل را نگرفتم و سال بعد گرفتم تکلیف این 7 روزه قضا چیست؟ پیشاپیش از لطف ومرحمتان سپاسگزارم مرجع تقلید:ایت الله خمینی با تشکر
پاسخ : با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
1. روزه هایی را که می دانید نگرفته اید، بدون این که عذری مانند عدم توانایی جسمی و ... داشته باشید، باید قضا نموده و کفاره هم بدهید. البته اگر بر اثر ناتوانی در ابتدای به تکلیف رسیدن بوده، فقط قضا دارد و کفاره ندارد.
2. قضای آنها صحیح است، ولی روزه رمضان را اگر تا رمضان سال بعد قضا نکنید باید علاوه بر قضا، برای هر روزه یک مد طعام (750 گرم گندم یا ...) به عنوان کفاره تاخیر به فقیر بدهید.
پیروز باشید.
موسسه ذکر ـ قم.

به رنگ سبز

سبز باشیم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها