کتلت ماهی 1
سه شنبه 18 آبان 1389 7:22 AM
کتلت ماهی
|
![]() ▪ تخممرغ :دو عدد ▪ پیازچه درشت:سه الی چهار عدد ▪ سیبزمینی پخته و رنده شده متوسط:سه عدد ▪ ماهی بدون پوست و استخوان:حدود ۰۰۵ گرم(ماهی ▪ سفید شمال یا شیرماهی جنوب) ▪ ادویه:یک قاشق چایخوری ▪ گشنیز خرد شده:یک قاشق غذاخوری ▪ پودر سوخاری:به مقدار دلخواه ▪ فلفل قرمز:یک عدد خرد شده ▪ روغن مایع:برای سرخ کردن ▪ نمک و فلفل:به میزان دلخواه ● طرز تهیه: فیلههای ماهی بدون تیغ را درون کاغذ فویل بپیچید و در فر بگذارید تا کاملا پخته شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. ادویه را روی سیبزمینیهای رنده شده بریزید و مخلوط کنید. پیاز و فلفل قرمز را کاملا ریز کنید و به سیبزمینی افزوده و سپس گشنیز را به آن اضافه کنید. ماهیهای سرد شده را خرد و به مواد اضافه کنید. کاملا ورز دهید تا به شکل خمیر درآید، سپس یک تخممرغ به آن اضافه کنید. وقتی کاملا مخلوط شد خمیر را به شکل کتلتهای گردی درآورید و هر یک از آنها را در یک تخممرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. همه کتلتها را به همین صورت آماده کنید و بعد روغن را در تابهای ریخته و بگذارید کاملا داغ شود و کتلتها را سرخ کنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...