0

پژوهش هاي توليد گياهي (علوم كشاورزي و منابع طبيعي)

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:پژوهش هاي توليد گياهي (علوم كشاورزي و منابع طبيعي)
چهارشنبه 15 شهریور 1391  10:52 AM


 10 : پژوهش هاي توليد گياهي (علوم كشاورزي و منابع طبيعي) 1388; 16(4):149-156.
 
اثر عناصر غذايي و اسيد ساليسيليک بر عملکرد بذر و اجزاي عملکرد گشنيز (.Coriandrum sativum L)
 
رحيمي عبدالرحمان*,مشايخي كامبيز,همتي خدايار,دردي پور اسماعيل
 
* گروه علوم باغباني، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
 

 

 

در سال 1386، به منظور بررسي اثر عناصر غذايي و اسيد ساليسيليک بر ميزان عملکرد و اجزاي عملکرد گياه گشنيز، آزمايشي در قالب طرح بلوک هاي کاملا تصادفي با 10 تيمار (اسيد ساليسيليک، نيتروژن، فسفر، پتاسيم، منيزيم، روي، آهن، بر، موليبدن و شاهد) و سه تکرار در مزرعه تحقيقاتي دانشگاه گرگان انجام گرديد. نتايج نشان داد که در بين تمامي صفات مورد بررسي تنها وزن هزاردانه پاسخ معني داري به تيمارهاي اعمال شده نداشت. همچنين اثر تيمارهاي فسفر، روي، پتاسيم، نيتروژن و موليبدن بر عملکرد بذر و اثر تيمارهاي نيتروژن، روي، پتاسيم و فسفر بر وزن خشک شاخ و برگ نسبت به شاهد معني دار بود. ارتفاع و تعداد شاخه هاي فرعي به طورمعني داري در اثر تيمارهاي نيتروژن، روي، پتاسيم، فسفر و موليبدن افزايش يافتند. تمامي تيمارها به جز اسيد ساليسيليک، تعداد چتر در بوته را به طور معني داري افزايش دادند و تعداد چتر در بوته بيش ترين همبستگي را با عملکرد بذر داشت.
 
كليد واژه: گشنيز، عناصر غذايي، اسيد ساليسيليک، عملکرد، اجزاي عملکرد
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها