دلمه با نان لواش (دست پیچ )
سه شنبه 18 آبان 1389 6:57 AM
● مواد لازم :
گوشت چرخ كرده : نیم كیلو گرم
جعفری وترخان :۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشك : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :یك عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،نمك ، فلفل ونان لواش :به اندازه كافی
● طرز تهیه :
سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومیشوییم.
در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،بعد سبزیها ،مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شكل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تكه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شكل دلمه یا به شكل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم میگذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهیتابه سرخ كنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یك برگ كاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین كمی زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می كنیم.
مریم اسلامی نژاد
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...