0

ماهی کبابی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

ماهی کبابی
دوشنبه 17 آبان 1389  10:08 AM

ماهی کبابی
ماهی کبابی● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ماهی درشت ۱ عدد
▪ آب لیمو تازه نیم پیمانه
▪ روغن زیتون نیم پیمانه
▪ گشنیز ۵۰ گرم
▪ جعفری ۵۰ گرم
▪ نعناع ۵۰ گرم
▪ زعفران ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ نمک و فلفل سیاه
● طرز تهیه:
تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می نماییم و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می کنیم بعد سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با تخم ماهی مخلوط می کنیم و باز هم کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به مایه می زنیم آنگاه گردو و زرشک را داخل این مایه میریزیم و ظرف را از روی آتش بر می داریم (سپس شکم ماهی را چاک کوچکی میدهیم محتویات داخل آنرا خارج کرده تمیز می شوییم ) و داخل شکم ماهی را با مایه فوق پر می کنیم بعد ته سینی را کمی چرب می کنیم و ماهی را بهمان حالتی که در آب شنا می کند در سینی قرار می دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار میدهیم و بعد از یک ربع بیرون می آوریم پوست آنرا می کنیم و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و به ماهی می زنیم و در حدود یکساعت ماهی را طبخ میکنیم وقتی پخته و آماده شد ماهی را از فر خارج می کنیم و از سینی برمی داریم و در دیس قرار می دهیم و اطراف آنرا با جعفری و حلقه های لیمو ترش تزیین می کنیم . مقداری از سس را روی ماهی میدهیم و بقیه را درسس خوری بر سر میز میبریم . ماهی معمولا با سبزی پلو در روز اول عید در ایران صرف می شود.
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها