فیله ماهی با ژامبون گوشت
دوشنبه 17 آبان 1389 9:21 AM
فیله ماهی با ژامبون گوشت
|
![]() ▪ فیله ماهی شیر ۱۵ عدد(به صورت بریده شده)، ▪ خامه چهار قاشق غذاخوری، ▪ ژامبون گوشت ۱۵ ورق، ▪ جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری، ▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم، ▪ آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری، ▪ شوید تازه چند برگ ▪ نمک و فلفل به میزان لازم. ● طرز تهیه: فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم می پیچیم و آن را می بندیم. این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش با درب بسته قرار می دهیم و می گذاریم بپزد. سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری می ریزیم و خامه را به آن می افزاییم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم. بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که از قبل چرب شده می گذاریم. روی ژامبون ها را سس خامه که آماده کرده ایم می ریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن می پاشیم و به مدت ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت می پزیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...