0

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )
یک شنبه 16 آبان 1389  6:54 AM

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )

● مواد لازم برای برای ۲ نفر:


▪ ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده،


▪ یک دوم فنجان روغن زیتون،


▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه،


▪ ۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،


▪ ۲ حبه سیر،


▪ یک دوم فنجان پنیر،


▪ ۱ فنجان مغز نان،


▪ یک دوم فنجان آب


● طرز تهیه:


فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و آب را ریخته بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس در یک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنیر خشک رنده شده مخلوط کنید در صورت خشک بودن مخلوط کمی روغن زیتون اضافه نمایید. با این مخلوط شکم بادمجان را پر کنید و از پنیر روی آن بپاشید و مدت ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته تا آماده شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها