سوپ شلغم و مرغ
شنبه 15 آبان 1389 8:14 AM
● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۴۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ ۲۵۰ میلی لیتر آب مرغ
▪ دو عدد هویج متوسط خرد شده
▪ چهار عدد شلغم متوسط خرد شده
▪ سه عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری نمک
▪ کمی فلفل
● طرز تهیه
قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس روغن زیتون را درون آن بریزید. گوشت های خرد شده مرغ را به روغن زیتون اضافه کرده و برای سه دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
سپس ساقه کرفس و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید و برای سه دقیقه با هم تفت دهید.
کمی نمک به همراه نیمی از آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد به آرامی بپزد.پس از این که مواد پخته شد، بقیه آب مرغ را با هویج، شلغم و سیب زمینی خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه کرده، شعله زیر قابلمه را کم کرده، در آن را گذاشته و برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا مواد پخته و جا بیفتد و سوپ غلیظ شود.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...