0

سوپ سرد جعفری با یخ گوجه فرنگی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ سرد جعفری با یخ گوجه فرنگی
شنبه 15 آبان 1389  8:07 AM

سوپ سرد جعفری با یخ گوجه فرنگی

سوپ سرد جعفری با یخ گوجه فرنگی

۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون۴، عدد پیازچه۱، عدد پیاز۲، حبه سیر كوبیده،یك چهارم قاشق چایخوری نمك،یك چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ لیتر آب مرغ بدون نمك، ۱ عدد سیب زمینی۱۲۵، گرم جعفری، چند برگ نعنا.


برای یخ گوجه فرنگی:نیم كیلو گوجه فرنگی رسیده،یك چهارم قاشق چایخوری نمك۱، قاشق سوپخوری آبلیمو۲، قاشق سوپخوری نعنای تازه خرد شده.


ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و هر یك را به ۴ قسمت بریده و تخم های گوجه فرنگی را خالی كنید، گوجه فرنگی ها را در مخلوط كن بریزید و چند دقیقه آن را روشن كنید تا گوجه فرنگی به صورت پوره درآید. آن را از یك صافی رد كنید. پوره گوجه رد شده از صافی را با آبلیمو، نمك و نعنا مخلوط كنید و سپس آن را در یك قالب یخ بریزید (قالب های چند خانه معمولی یخ) و در فریزر بگذارید تا ۲ الی ۳ ساعت مانده و یخ بزند.پیازچه و پیاز را ریز خرد كنید. روغن زیتون را در ظرفی داغ كنید و پیاز، پیازچه و سیر را در آن حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. نمك و فلفل را اضافه كنید و سپس آب مرغ را بیفزایید.


سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازك خرد كنید و در سوپ بریزید. حرارت اجاق را كم كنید و بگذارید سوپ بجوشد تا سیب زمینی كاملاً بپزد و راحت با پشت قاشق له شود.در قابلمه دیگری مقداری آب را به جوش بیاورید. جعفری را در آن بریزید و پس از آنكه آب دوباره به جوش آمد و یكی دو جوش زد از روی آتش بردارید و در یك صافی خالی كنید و با آب سرد آبكش كنید. جعفری را نیز در سوپ بریزید و با هم در دستگاه غذاساز یا مخلوط كن ریخته پوره نمایید. سوپ را كنار بگذارید تا كمی سرد شود سپس به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك شود. سوپ را در ظرف ریخته به مقدار دلخواه قطعات یخ گوجه فرنگی به آن بیفزایید و با برگ های نعنا تزئین كرده و سرو كنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها