پخت و پز با گل کلم
شنبه 15 آبان 1389 7:43 AM
پخت و پز با گل کلم
|
گل كلم یكی از سبزیجات فصل پاییز و زمستان است. این سبزی مقوی و سرشار از كلسیم را میتوانید به صورت خام در انواع سالادها و یا پخته مصرف كنید. اگر قصد دارید گل كلم را در خوراكها و غذاهای پختنی مصرف كنید فقط به خاطر داشته باشید كه از جوشاندن زیاد آن خودداری كنید زیرا گل كلم با چند جوش پخته و نرم میشود و پختن بیش از حد آن نه تنها موجب كم شدن خواص گل كلم میشود بلكه شكل ظاهری آن را نیز از بین میبرد. ● سوپ گل كلم ▪ مواد لازم: گل كلم، خرد شده به گلهای كوچك ۷۵۰ گرم آب مرغ سه چهارم لیتر گوجه فرنگی، پوست گرفته و خرد شده ۲ عدد پیاز، ریز خردشده ۱۷۵گرم سیر، رنده شده ۴ حبه ریحان خشك ۱ قاشق چایخوری آبلیمو یا سركه سفید ۵/۱قاشق سوپخوری شوید خرد شده تازه یا جعفری خرد شده تازه ۲ قاشق سوپخوری كره ۱۵ گرم نمك و فلفل به اندازه كافی حدود دو لیتر آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز به جوش بیاورید. گل كلم را در آب جوش بریزید و یك دقیقه بجوشانید و بلافاصله در یك آبكش خالی كنید تا به این ترتیب گل كلم كاملاً تمیز شود. آب مرغ را در ظرفی ریخته با گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ریحان روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را كم كنید و بگذارید سوپ به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد. گل كلم را اضافه كنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی كه گل كلم كمی ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهید و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنید و بگذارید سوپ حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد. شوید یا جعفری، آبلیمو و كره را اضافه كنید و سوپ را سرو كنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...