آش شلغم
شنبه 15 آبان 1389 7:29 AM
شلغم : ۱۵۰۰ گرم
برنج : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
لپه : ۷۵ گرم
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
در صورتی که گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم و در کمی روغن سرخ مینمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب میریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد شلغم را پوست میکنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز میشوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مینمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بههم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...