آش انــار 1
شنبه 15 آبان 1389 7:21 AM
آش انــار
|
![]() ▪ برنج؛ ۳۰۰ گرم ▪ سبــزی آش (تـره ـ جعفری ـ گشنیز ـ نعنا به مقدار کم ـ برگ چغندر یا اسفناج)؛ یک کیلوگرم ▪ لپه؛ نصف پیمانه ▪ پیاز سرخ شده؛ ۴ قاشق سوپخوری ▪ گوشت چرخ کرده؛ نیم کیلو ▪ انار ترش؛ ۲ کیلوگرم یا رب انار؛ یک لیوان ▪ گلپر؛ ۲ قاشق سوپخوری ▪ روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم. ● طرز تهیه: لپه و پیاز سرخ شده را با ۵ لیوان آب و کمی نمک و فلفل روی آتش ملایم می گذاریم تا خوب بپزد. بعد برنج پاک کرده و شسته را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل و یک استکان برنج پخته شده مخلوط میکنیم و از آن کوفته ریزه درست میکنیم. کوفتهها را کمی سرخ میکنیم و داخل آش میریزیم. سبزی را پس از شستن و خرد کردن به آش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم تا آش جا بیفتد (برنج باید کاملاً بپزد و لعاب بیندازد). بعد از آن آب انار یا رب را به آش اضافه میکنیم و در آخر طبخ گلپر را در آش میریزیم. آش را در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با نعنا داغ زینت میدهیم (با دو تا سه قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعنای خشک و نرم، نعنا داغ درست میکنیم). |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...