عفونت گوش مياني به عنوان شايعترين عارضه بيماري شکاف کام در بين کودکان
پنج شنبه 2 شهریور 1391 2:09 AM
يک متخصص گوش و حلق و بيني با اشاره به عفونت گوش مياني به عنوان شايعترين عارضه بيماري شکاف کام در بين کودکان گفت: در صورت عدم درمان به موقع، اين بيماري باعث آسيب رساندن به ساختمان گوش و در نتيجه کاهش شنوايي ميشود.
دکتر اعطيه قوامي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکي تهران، با تاکيد بر نقش گوش مياني در تقويت صدا اظهار داشت: در اين بيماري به دليل ضعف عضلات کام، گوش مياني نميتواند صدا را تقويت کند و در نتيجه کودک الفاظ را از هم تشخيص نميدهد.
اين متخصص گوش و حلق و بيني ادامه داد: به دليل اين که کودک در سنين پايين نميتواند مشکل خود را در زمينه بيماري بيان کند معمولا والدين متوجه مشکل او نميشوند و دير اقدام ميکنند که همين امر سبب بروز اختلال در شنوايي و کاهش يادگيري کودک ميشود.
دکتر قوامي در ادامه اظهار داشت: تشخيص به موقع در درمان شکاف کام اهميت بسيار زيادي دارد و از کاهش شنوايي و پايين آمدن بهره هوشي کودک جلوگيري ميکند.
اين متخصص گوش و حلق و بيني جراحي را تنها راه درمان اين بيماري عنوان کرد و يادآورشد: عدم درمان به موقع شکاف کام موجب عفونتهاي مکرر گوش و آسيب رساندن به عصب مغز و ساختمان گوش از جمله پارگي پرده گوش ميشود.