10 رستوران برتر دنیا در سال 2012/ تصاویر
بنیاد رتبهبندی بهترین رستورانهای دنیا تحت عنوان 'راهنمای میشلین' با توجه به جذابیت فضای یک رستوران و کیفیت غذای آن که دو عامل اصلی در معرفی یک رستوران خوب است، فهرست 10 رستوران برتر سال 2012 اعلام کرد.
[-] اندازه متن [+]
رستوران «پرسه» در آمریکا (Perse)
این رستوران آمریکایی با تأثیرپذیری از فرهنگ فرانسوی و ترکیب آن با غذاهای آمریکایی موفق به کسب 3 ستاره بهترین رستورانهای دنیا شده است. برخی از غذاهای این رستوران تنها در روزهای خاصی سرو میشود که این روند موجب ازدحام در این رستوران میشود.
اوستریا فرانسسکانا در ایتالیا (Osteria Francescana)
«ماسیمو بوتورا» مالک این رستوران با تغییر دادن سرآشپز رستوران موجب شد رتبه رستوران با 2 پله سقوط نسبت به سال 2011 به رتبه ششم برسد. با این وجود کیفیت و تنوع غذا در کنار فضایی منحصر، این رستوران را همچنان در فهرست 10 رستوران برتر جهان قرار داده است.
رستوران «دانیل» در آمریکا (Daniel)
این رستوران در سال 1977 در نیویورک تأسیس شد و از همان ابتدا موفق به جلب نظر و ذائقه مشتریان شد. غذاهای رویایی در کنار نوشیدنیهای کمیاب در فضایی منحصر توجه بسیاری از گردشگران را جلب میکند.
اوستریا فرانسسکانا در ایتالیا (Osteria Francescana)
«ماسیمو بوتورا» مالک این رستوران با تغییر دادن سرآشپز رستوران موجب شد رتبه رستوران با 2 پله سقوط نسبت به سال 2011 به رتبه ششم برسد. با این وجود کیفیت و تنوع غذا در کنار فضایی منحصر، این رستوران را همچنان در فهرست 10 رستوران برتر جهان قرار داده است.
رستوران «آلینیا» در آمریکا (Alinea)
«گرانت آچاتز» سرآشپز و مالک این رستوران با ارائه با کیفیتترین غذاهای سرد، همچنان رتبه خود را حفظ کرده است.
رستوران «اردک چاق» در انگلستان (Fat Duck)
هر غذایی که در این رستوران سرو میشود بر اساس قوانین و اصول ملکولهای غذایی است. ترکیب غذاهای آن با حضور سرآشپز ویژه آن علیرغم شکلی متفاوت از طعمی دلپذیر برخوردار میباشد. این رستوران با داشتن منوی غذایی شامل مایونز وانیلی و گازپاچو کلم قرمز در سال 2005 به عنوان بهترین رستوران دنیا معرفی شد.
رستوران «موگاریتز» در اسپانیا (Mugaritz)
هر چند این رستوران با یک پله نزول نسبت به سال 2008 به رتبه پنجم سقوط کرده، ولی غذاها و فضای متفاوت آن، «موگاریتز» را همچنان در فهرست 10 رستوران برتر جهان قرار میدهد.
رستوران «ال بولی» در اسپانیا (EL Bulli)
این رستوران برای نخستین بار در سال 1961 تأسیس شده و بیشتر به یک رستوران فصلی شباهت دارد، چرا که غذاهای این رستوران از مواد غذایی تازه در هر فصل تهیه میشود و منوی آن در هر فصل تغییر میکند. در هر فصل نیز این رستوران جوابگوی هزاران مشتری از سراسر جهان است.
رستوران (EL Celler de can Roca) در اسپانیا
برادران «روکا» مؤسسان این رستوران هستند. آنچه در این رستوران را در رتبه چهارم جهان قرار داده فضای سلولی و ظروف فانتزی آن است. کیفیت غذا در کنار چنین فضایی صرف هر پنی را برای مشتری لذتبخش میکند.