0

کوکوی اسفناج برای مبتلایان به دیابت

 
gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1751
محل سکونت : اصفهان

کوکوی اسفناج برای مبتلایان به دیابت
چهارشنبه 14 مرداد 1388  11:29 AM


مواد لازم : 

به مقدار لازم 

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی 

2 عدد 

تره فرنگی 

175 گرم 

اسفناج تازه 

5 عدد 

تخم مرغ 

4 عدد 

پیازچه 

150 گرم(حدود 3 مشت) 

سبزی کوکو 

20 گرم 

گردو 

به مقدار لازم 

نمک و فلفل 


توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد. 
طرز تهیه : تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها