15harmah.v.5.0 (نسخه جاوا)
ارسال کننده:
مهرداد | تاریخ ارسال: 1390 / 10 / 16
حجم کتاب: 881 KB
دانلود آخرین نسخه ماهنامه15هرماه
این نسخه آخرین نسخه این ماهنامه می باشد و نسخه های دیگر ایجاد نخواهد شد.
موضوعات و تصاویر شامل:
*پیام قرآن
*پیامک
- طنز-پـَـــ نـَـــه پـَــــ-خنده دار-یکم بخد-سخنانی که باید با طلا نوشت-اس ام اس
- عاشقانه-شامل پنج سری از جدیدترین اس ام اس های عاشقانه
- مختلف-اس ام اس مخصوص خداوند-جملات جالب
*ادبی
-مطالب جالب-زندگی به روایت شعر-سخنان جالب زن-آقايان ايراني ..- دعا کردن و شمع در حال سوختن-نغز و طنز-به سلامتی ...
-شعر-زندگی یعنی چه؟ (سهراب سپهری)- قایقی خواهم ساخت-رباعیات حکیم عمرخیام-دوستت دارم-بزار خیال کنم-وقــتــی
-داستان-مسلمان ...- شاگردی از استاد پرسید: منطق چیست؟-بشنو و باور نکن-معرفی-استاد راهنمای شما کیست؟-رستوران مبتکر-قضاوت-فدای بند کفشات-نابغه-شیطنت-پیر مرد خاص-دعای خیر پدر-خودکشی-خدا کجاست؟
*دانستنی های جالب
- راز زیبایی (ارنستو چگوارا)- دانستنیهایی عجیب درباره عربستان- نکات آموزنده از ژاپن- نامه شگفت انگیز- روزمره گی، عین مردن است- نام روزهای هفته در ايران کهن- بهترين لحظات زندگي از نگاه چارلي چاپلين- سه درس از دیوانه ای که از شیوخ زمانه خویش عاقل تر بود- توصیه های یک پروفسور- قانون های عجیب دنیا- خـدا را شکـر کنیـم- 19ایده جهانی برای ایجاد جاذبه در زندگی زناشویی- انگور؛ میوه ای مفید برای دیابت و بیماری های قلبی- ماست را چگونه باید مصرف کرد؟؟- خواص انواع گياهان داروئی، عصاره و عرقيات- راز زیبایی2- تفاوتهای خانمها و آقایان
*سرگرمی
- حیوان روز تولد - ماه تولد شما + ماه تولد معشوقه تان = سرنوشت رابطه- یه تست هوش ساده اما پیچیده!؟- فال فلز وجود متولدین ماههای مختلف
*متن با تصویر
- نامه ایی به خدا در موزه گلستان- محمدرضا گلزار و الناز شاکردوست در من و تو- خنده دار- بالاترین دستمزدها در بین شخصیت های معروف زیر سی سال- 10 مکـان زیبـا و رمـانتیـک جـهان- سرگذشت دو لغت- هنر شکل دادن به درختان