پاسخ به:پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما
شنبه 17 آبان 1393 1:32 PM
سلام، من زمانی که بعضی از سایت ها را در موزیلا وارد می کنم، صفحه سایت مورد نظر نمی آید و صفحهای با تیتر Secure Connection Failed ظاهر می شود؟ مشکل از کجاست ؟ خواهشا این حقیر را راهنمایی کنید.
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to chaturbate.com. Invalid OCSP signing certificate in OCSP response. (Error code: sec_error_ocsp_invalid_signing_cert)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
Try Again
این هم پیام خطا بصورت کامل.
با سلام
OCSP یک امکان امنیتی پیشرفته در فایرفاکس می باشد و مشکل ایجاد شده باید از جانب سایت مورد نظر رفع گردد، بنابراین موضوع را به واحد فنی آن سایت اطلاع دهید.
جهت رفع موقت این مشکل و غیر فعالسازی OCSP که با کاهش سطح امنیت مرورگر همراه خواهد بود، به روش زیر اقدام کنید:
عبارت about:config را در نوار آدرس مرورگر تایپ و Enter کنید. پیغام نمایش داده شده را تایید نمایید.
در صفحه ظاهر شده به دنبال عبارت security.ssl.enable_ocsp_stapling بگردید، آن را یافته و روی آن دابل کلیک کنید، سپس گزینه false را برای آن انتخاب نمایید.
حتما به خاطر داشته باشید که پس از رفع مشکل توسط سایت مورد نظر، مجددا این امکان را فعال نمایید.
موفق باشید
بـازم با گریه خوابم برد بـازم خواب تــــو را دیدم
دوباره....
چقدر غمگینم و تنـــها چقدر می خوام که باز بـارون بباره
بزن بــارون ببار آروم بروی پلکای خسته ام
بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم