پاسخ به:نظرات و پیشنهادات پیرامون جشنواره تابستانی راسخون
پنج شنبه 5 مرداد 1391 12:38 AM
نقل قول bivafa
سلام
سلام علیکم جناب bivafa، چند روزی هست کمتر دیده می شوید. طرح جدید تالار گفتگوی آزاد برای کاربرانی چون شما بهترین فرصت را ایجاد می کند که حداقل در ازای وقتی که می گذارید و مطلبی را ارسال می کنید، تمایز قائل شود و حداقل، امتیاز بیشتری را برای آن در نظر بگیرد. منتظر حضور گرم شما هستیم.
چشم حتما. به زودی تاپیک های غیر مرتبط غیر فعال می شوند که جلوه بهتری پیدا کند.
بانکها در ازای نگه داشتن پول مردم که معمولا زمان طولانی طول می کشد، سود دریافت می کنند. و حداقل با سرمایه گذاری در امور کوتاه مدت (مثل خرید و فروش مسکن، طلا ...) بهره دریافت می کنند و درصد کمی از آن را بین مشتریانشان تقسیم می کنند.
در مورد راسخون و فعالیت جشنواره باید از اهل فن بپرسیم که در شرایطی که حسنه را برای خرید برخی محصولات هم می توان استفاده کرد آیا این کار مجاز است یا خیر؟ در صورت مجاز بودن، خیلی طرح خوب و جذابی است.
برای هر کاربری رسیدن به درجه طلایی 1، می تواند هدف باشد اما بعد از آن انگیزه تلاش بیشتر وجود ندارد. لذا برگزاری چنین طرحهایی این انگیزه را برای کاربران ایجاد می کند.
البته از بین 70 – 80 نفر نیست و مطمئنا خیلی بیشتر از این حرفها می شود.
در مورد افزایش تعداد جوایز در ازای کم کردن مبالغ آن، مشکل جدیدی ایجاد می شود که ثمره آن کاهش انگیزه مشارکت میشود.
التماس دعا
سلام و تشکر از لطف و محبت جنابعالی
نمیدونم چرا اما کمی کم رمق شدم! هر چند که شاید مدت زمان پای نت بودنم هم بیشتر شده باشه! در مورد امتیاز و اینها هم که فرمودید بله در جریان هستم و شاید به قول شما بیشتر برای بنده و امثال بنده خوشحال کننده باشه. سعی میکنم بیشتر در خدمت باشم.
بگذریم، فرای همه ی بحث ها، حرف اصلی من اینه که حسنه یه نوعی حکم پول رو داره! چون خود راسخون در فروشگاه اون رو معادل تخفیف محصولاتش میکنه! حال اگر این حسنه(پول)رو بگیره و بخواد از توش قرعه کشی کنه و به عده ای جایزه بده ،حتی شاید از نظر شرعی هم مشکل داشته باشه! نمیدونم درست فکر میکنم یا نه اما دست کمی از کاری مثل قمار نیست!!! باز دوستان نظرشون رو بگن شاید من اشتباه میکنم!
ما بقی بحث بعدا.....
bivafa_rasekhoon@yahoo.com