پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
شنبه 24 تیر 1391 3:30 PM
سلام خدمت دوستان گرامی
میهمان این هفته صندلی داغ ، منتقد همیشه حاضر در سایت راسخون جناب bivafa هستند که توسط میهمان قبلی برنامه انتخاب شده اند...!
صندلی داغ را آغاز می کنیم...!
3
2
1
حرکت...!
سؤالات:
1. خودتون رو معرفی کنید.
2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟
3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟
4. از اینکه بر روی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟
5. چرا این قدر از سایت راسخون انتقاد می کنید؟
سلام میکنم به جناب qolameali مدیر برنامه صندلی داغ و تالار جذاب "پاتوق راسخونی ها"
از لطفتون بسیار ممنونم....
و اما اولین پاسخ اینجانب به صندل داغ که مربوط به پست جنابعالی میباشد:
1- من محمد هستم(دقیقاً در همین حد!! )
2- نمیدونم چرا برام سخته نظر دادن، شاید بخاطر حساسیتم نسبت به این باشه که دلم میخواد بهترین و جامع ترین پاسخ رو بدهم و از طرفی دیگر دقیقاً حرف دلم را به زبان آورده باشم(که این برای من کاریست بَس دشوار! ) در هر حال راسخون سایتی بوده که علارغم اینکه نزدیک 3سال به طور مداوم باهاش درارتباط بوده ام، اما هیچگاه ازش دلزده نشدم و همواره برای من جذابیت های خاص خودش رو داشته!
3-در مورد این قضیه فکر نکردم، اما از موقعیت و پرستیژ کاری جناب iman_karbala لذت میبرم و بَدَم نمیامد که اگر میشد تجربه اش میکردم
4- این سوال رو الان دیدم، اما در پست قبل بدون اطلاع از اینکه شما در این رابطه سوال پرسیدید،پاسختان را دادم.
5-انتقاد؟ مگه بده؟! والا خوشبختانه یا متاسفانه اکثر جاهایی که فعالیت میکنم(منظور به غیر از راسخون) نیز یک منتقد جدی هستم، شاید به دلیل اینکه وقتی مجموعه ای حضور دارم،به آن حساسیت دارم و دلم میخواد تمام ایراداتش برطرف بشه و به سمت بی نقص بودن پیش بره.... نمیدونم اگه بگم حس دلسوزیه درست گفتم یا نه! اما یه همچین چیزی وجود داره !! اگر هم دقت کرده باشید منتقد بودن هیچگاه در کشور ما جایگاه خوبی نداشته، نه کسی از منتقد به آن صورت تعریفی میکند، تازه آخرش هم یه عده رو از دست خودش ناراحت میکنه و سودی برایش ندارد. بحث پاداش معنوی سر جای خودش باقی است.
--------------------------------------
++++ الان یاد نکته ای افتادم(انتقاد!!) صندلی داغ یک ایرادش این هست که در معرض دید همه قرار میگیرد و از آنجایی که راسخون را به چندتا از دوستانم معرفی کردم(در حالیکه میدونند بنده اینجا فعال هستم ولی نام کاربری ام را نمیدانند)خُب اگر اطلاعات شخصی را بطور کامل اینجا بگذاریم احتمال شناخته شدنمان زیاد میشود و آنوقت دیگر در زدن پست های آزادانه و مختلف در قسمت های سایت آسوده خاطر نیستیم! امیدوارم منظورم را فهمیده باشید.
موفق باشید
bivafa_rasekhoon@yahoo.com