0

مواد پروتئینی هنگام پخت، سرطان زا می‌شوند

 
sanazb
sanazb
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 479
محل سکونت : تهران

مواد پروتئینی هنگام پخت، سرطان زا می‌شوند
سه شنبه 13 مرداد 1388  12:00 PM

مواد پروتئینی هنگام پخت، سرطان زا می‌شوند

استاد دانشگاه لیدن هلند گفت: موادی که سرشار از پروتئین هستند هنگامی که پخته یا کباب می‌شوند سرطان‌زا‌ هستند.

درودی، استاد دانشگاه لیدن هلند، در گفت‌وگو با فارس گفت: تمام مواد پروتئینی بر اثر پختن، سرخ شدن و کباب شدن مواد شیمیایی ایجاد می‌کنند که ثابت کردیم این مواد سرطان زا هستند.
وی افزود: با توجه به فرهنگ کشور در استفاده از مواد گوشتی که سرشار از پروتئین هستند،حتما باید همراه این مواد از سبزیجات و ماهی که حاوی آنتی اکسیدان هستند استفاده کنیم چون می توانند اثر بدی که در هنگام پختن و سرخ شدن مواد ایجاد شده را از بین ببرند و یا کم کنند.
درودی تصریح کرد: در همین راستا توصیه می شود که این مواد پروتئینی در کوتاه مدت سرخ و کباب شوند. از آنجایی که این مواد جزء مواد غذایی‌ هستند و می دانیم که مواد غذایی موثر‌ترین عامل در بروز سرطان به شمار می‌رود بهتر است که از آنها با احتیاط مصرف شود.

وی گفت: یکی از تحقیقات من مختص همین مواد غذایی بود که در آن تاثیر این مواد را روی کروموزوم‌ها بررسی کردیم و دیدیم که این مواد بر اثر پخته شدن عملکرد طبیعی خود را از دست می‌دهند

بيا در لحظه سرخ نيايش چو روح اشک پاک و ساده باشيم
بيا هر وقت باران باز باريد براي گل شدن آماده باشيم....
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها