0

بررسی توابع PHP

 
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 353
محل سکونت : ایران زمین

تابع substr ، تابع کوتاه کننده رشته
چهارشنبه 14 تیر 1391  6:48 PM

تابع substr : این تابع برای کوتاه کردن و برداشتن کلمات یا خطوط یک متن استفاده می شود. کاربرد عمده این تابع در خلاصه مطلب برداشتن و ادامه مطلب دادن به یک پست است.


مثال :

<?php


// تعريف رشته
$str = "Mohamad reza";

// از کارکتر 7 به بعد را نگه می دارد
// result: "reza"
$r = substr($str, 7);
echo "$r<br>";

// هفت کارکتر اول را بر می دارد
// result: "Mohamad"
$r = substr($str, 0, 7);
echo $r;


?>

خرو جی :

reza
Mohamad

 

حالت کلی : در حالت کلی این تابع سه پارامتر دارد که پارامتر اول، متغیر یا رشته است و پارامتر دوم، کاراکتر شروع را مشخص می کند یعنی مثلا اگر 1 باشد از کارکتر دوم شروع میکند و کارکتر اول را نادیده می گیرد. پارامتر سوم ، طول کارکتر را مشخص می کند و اگر این مقدار منفی باشد از انتهای رشته به صورت برعکس بر می گردد مثلا اگر مقدارش 1 باشد آخرین کاراکتر رشته را حذف می کند .


مثال :

 

<?php

echo substr('abcdef', 0, 4); // abcd

echo "<br>";
echo substr("abcdef", 0, -1); // returns "abcde"

?>


خروجی :

abcd

abcde

 خط اول : از کارکتر اول شروع و 4 کاراکتر ار انتخاب می کند.

 خط دوم : با چاپ br ، یک خط به پایین رفته و دستور بعدی سپس چاپ می شود برای اینکه دو خروجی به هم نچسبند.

خط سوم: از کاراکتر اول شروع و مقدار بعدی چون منفی یک است از انتهای رشته شروع و کاراکتر آخر را در نظر نگرفته و حذف می کند.


تشکرات از این پست
architect0811 asghar604 zeinab_p
دسترسی سریع به انجمن ها