پاسخ به:صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار دیدنی ها و شنیدنی ها
شنبه 14 مرداد 1391 5:48 PM
با سلام
این دفعه مثل اینکه فرق داره!!!
اگر دوباره دلیل نیامدنم را جویا شدند مطمئن باشید دوباره حضوری گرم خواهم داشت
بنده که مشکلی با کسی ندارم، می خواهم مطمئن شوم که کسی هم با من مشکل ندارد
موفق باشید
ضمن سلام و عرض ارادت.
از جناب architect0811 بابت تلاششون جهت برقراری فضای صمیمانه بین کاربران راسخونی تشکر میکنم.
جناب mehdi0014 این مطلب را می نویسم اما امیدوارم باعث تحقیر بنده نشود.
با آمدن شما و ایجاد تاپیک جنجالی ، خیلی خوشحال و امیدوار بودم. اما بعد از ارسال پستی روی تاپیک شما که مدیریت آن طبق رسم راسخون (یا حداقل تالار گفتگوی آزاد) بر عهده ایجاد کننده آن (شما ایجاد کننده تاپیک بودید) است و در مرحله بعد در اختیار مدیر آن تالاراست (یعنی بنده)، خیلی راحت زحمات بنده زیر سوال رفت. سعی کردم با توجیه ایشون، این مشکل را حل کنم اما حداقل و حداقل از شما انتظار برخورد بی طرفانه در این زمینه را داشتم. به طرف تحقیر کننده تالار هم فرصت دادم تا شاید از مواضعشون کمی کوتاه بیایند که محقق نشد. متاسفانه شما هم کوچکترین واکنشی نشان ندادید.
توی دعوا حلوا تقسیم نمی کنند. نزاع بنده یا تصفیه حساب بنده با یکی از مدیران سایت بود اما باز افرادی از طرفداران و دوستداران شما، با زدن حرفهای تحریک آمیز، عصبانیت بنده را صد چندان کردند. امیدوارم با طرز برخوردهای نامناسب انتظار برخورد محترمانه را نداشته باشید (حداقل خودتان را جای بنده بگذارید و واکنشتان را در ازای شنیدن آن در نظر بگیرید). تشکر های شما هم باعث ناراحتی بیشتر بنده از شما شد.
سابقه بنده خیلی خوب نیست. موردی پیش آمده بود که کل تاپیک (تاپیکی که شاید یکسال برای آن وقت صرف شده بود) را حذف کردم اما در مورد تاپیک شما، صرفا به قفل کردن آن اکتفا کردم و نتوانستم حذفش کنم. و مطمئنم بی ارتباط با احترامی نیست که برای شما و سایر مدیران و کاربران فعال در راسخون قائلم.
تالار اقتصاد و گفتگو، به نام بنده سند نخورده و صرفا از جهت خدمت رسانی اولویت بنده در آن بیشتر است.
در هر صورت از اتفاق پیش آمده به هیچ وجه خوشحال نیستم و از فاصله گرفتن شما هم همینطور. در صورت تمایل همچنان این ارتباط بین تالار ها را حفظ فرمایید.
سربلند باشید.