0

مقالات امور دام و آبزیان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات امور دام و آبزیان
پنج شنبه 8 تیر 1391  11:09 PM

 16 : پژوهش و سازندگي بهار 1387; 21(1 (پي آيند 78) در امور دام و آبزيان):117-124.
 
اثر عمل آوري ميکروويو تجزيه پذيري پروتئين کنجاله منداب در شکمبه گاو
 
شورنگ پروين*,نيكخواه علي,صادقي علي اصغر
 
* پژوهشکده علوم و فنون هسته اي، پژوهشکده تحقيقات کشاورزي پزشکي و صنعتي
 
 

به منظور مطالعه روند تجزيه پذيري پروتئين خام و تعيين نوع پروتئين عبوري کنجاله منداب عمل آوري نشده و عمل آوري شده با ميکروويو با قدرت 1000 وات به مدت 1، 2 و 3 دقيقه، آزمايشي با تلفيق روش کيسه هاي نايلوني و تکنيک الکتروفورز ژل پلي آکريلاميد (SDS-PAGE) انجام شد. تفاوت معني دار (p<0.05) بين فراسنجه هاي مختلف تجزيه پذيري و تجزيه پذيري موثر پروتئين خام کنجاله منداب عمل آوري نشده و عمل آوري شده مشاهده شد. تجزيه پذيري موثر پروتئين خام کنجاله منداب عمل آوري نشده در سرعت عبور 5% در ساعت برابر 65.9% و براي کنجاله منداب عمل آوري شده با ميکروويو به مدت 1، 2 و 3 دقيقه به ترتيب 60.3، 57.3 و 50.8% بود. دو نوع پروتئين عمده در کنجاله منداب شامل ناپين با دو زير واحد به وزن مولکولي 8.0 و 9.6 کيلودالتون و کروسيفرين با چهار زير واحد به وزن مولکولي 31.9، 26.0، 21.4 و 19.5 کيلودالتون تشخيص داده شد که به ترتيب 24 و 51 درصد از کل پروتئين کنجاله منداب بودند. زير واحدهاي ناپين کنجاله منداب عمل آوري نشده طي 2 ساعت و کنجاله عمل آوري شده پس از 12 ساعت انکوباسيون به طور کامل تجزيه شد. در کنجاله عمل آوري شده با ميکروويو به مدت 2 و 3 دقيقه، چهار زير واحد پروتئين کروسيفرين پس از 48 ساعت انکوباسيون در شکمبه تجزيه نشد بين قابليت هضم پروتئين خام کنجاله منداب عمل آوري نشده و عمل آوري شده با ميکروويو به مدت 1، 2 و 3 دقيقه تفاوت معني دار (p<0.05) وجود داشت. قابليت هضم بعد شکمبه اي پروتئين خام کنجاله منداب 72.3 درصد و براي کنجاله منداب عمل آوري شده با ميکروويو به مدت 1، 2 و 3 به ترتيب 74.4، 76.9 و 79.1 درصد بود. نتايج پژوهش حاضر نشان داد که عمل آوري کنجاله منداب با قدرت 1000 وات ميکروويو به مدت 3 دقيقه تجزيه پذيري پروتئين خام را در شکمبه کاهش و قابليت هضم پروتئين خام را در روده افزايش مي دهد.

 
كليد واژه: کنجاله منداب، عمل آوري ميکروويو، تجزيه پذيري پروتئين، الکتروفورز
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها