0

آبگوشت کشک

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آبگوشت کشک
یک شنبه 25 مهر 1389  12:05 PM

آبگوشت کشک


مواد مورد نیاز:
▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛
▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۳ عدد.
● طرز تهیه:
گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها