پاسخ به:بانک مقالات زراعت و باغبانی
پنج شنبه 8 تیر 1391 4:24 PM
10 : پژوهش و سازندگي زمستان 1385; 19(4 (پي آيند73) در زراعت و باغباني):74-78. |
بررسي اثر مخمر خشك غير فعال بر روي خواص رئولوژيكي خمير آرد گندم |
رجب زاده ناصر,اسديان حاج آقايي گلايل* |
* دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات، تهران |
تغييرات خواص رئولوژيكي خمير آرد گندم نسبتا قوي و متوسط توسط افزودن مقادير مختلف مخمر خشك غير فعال بر روي خمير توسط دستگاه اكستنسوگراف اندازه گيري شد. براساس تحقيقات انجام شده، آرد مناسب صنايع بيسكويت و فرآورده هاي مشابه بايد داراي كيفيت گلوتن نسبتا ضعيف تا متوسط باشد. در حالي كه طبق بررسي هاي صورت گرفته عملا آردهايي به مراتب قوي تر، با پروتئين و گلوتن بالاتر تحويل اين صنايع مي گردد. در بسياري از موارد، مصرف كنندگان چنين آردهايي جهت اصلاح خواص رئولوژيكي خمير، از مواد احيا كننده با منشا شيميايي استفاده نموده كه اثرات سو بر روي سلامتي مصرف كنندگان دارند. |
كليد واژه: |
نسخه قابل چاپ |