مواد لازم : نیم کیلو هویج
سه عدد پیاز کوچک
یک عدد فلفل تند مثل چیلی
دو قاشق غذاخوری کره
یک لیتر عصارهی سبزیجات یا گوشت پختهشده
صد و پنجاه میلیلیتر آب پرتقال
سه قاشق غذاخوری خامهی کمچربی
یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازهی رنده شده
دو قاشق غذاخوری جعفری ساتوری شده
دو عدد گوجهی سفت رسیده
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه : هویج، پیاز و فلفل را بشویید و ریز خرد کنید. بعد آنها را کمی در کره تفت دهید. حالا عصارهی سبزیجات پخته را به آنها اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند. در این فاصله گوجهفرنگیها را هم بشویید و ریز خرد کنید. حالا آنچه پختهاید را با همزنقلمی یا مخلوطکن به صورت یک پورهی یک دست درآورید. گوجهفرنگیها را با جعفری و زنجفیل و آب پرتقال و خامه به این مخلوط بیافزایید. نمک بزنید و دوباره مخلوط را هم بزنید.چند دقیقه بگذارید روی شعلهی کم اجاق ریز بجوشد تا جا بیافتد.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20