پاسخ به:بانک مقالات پزشکی
یک شنبه 14 خرداد 1391 12:37 PM
5 : ارمغان دانش پاييز 1388; 14(3 (پي در پي 55)):45-54. |
شناسايي ترکيب هاي شيميايي و بررسي اثر ضد باکتريايي اسانس گياه نعناع فلفلي بر تعدادي از سويه هاي ميکروبي |
ايزدي زهره,اثني عشري محمود*,احمدوند گودرز,داوودي پوراندخت,پيري خسرو |
* دانشکده بوعلي سينا همدان، دانشکده کشاورزي، گروه علوم باغباني |
مقدمه و هدف: نعناع فلفلي، گياهي علفي، چند ساله و متعلق به خانواده نعناعيان مي باشد. اين گياه از جمله گياهان دارويي ارزشمند است که طبق تحقيقات اخير اثرات مصرف آن در پيشگيري و معالجه سندرم روده تحريک پذيربه اثبات رسيده است. گياه مذکور داراي اثرات ضد التهاب، ضد درد، قاعده آور، تب بر و ضدعفوني کننده نيز مي باشد. هدف از اين مطالعه بررسي اثر ضد باکتريايي اسانس گياه دارويي نعناع فلفلي با تعيين قبلي بازده و درصد ترکيب هاي تشکيل دهنده اسانس مورد آزمايش است. |
كليد واژه: نعناع فلفلي، اسانس، منتول، اثر ضد باکتريايي |
نسخه قابل چاپ |