پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 13 خرداد 1391 6:17 PM
سلام دوست عزیز
با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!
دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!
این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید
موفق باشید
.............................................
و علیکم السلام
در مورد " وفات " و " رحلت " به نظر بنده هر دوی آن ها را می شود بکار برد. البته شما درست می فرمایید در تقویم ها " وفات " را برای بانوان و " رحلت " را برای مردان نوشته اند. ولی اینکه فقط " وفات " برای بانوان می باشد دلیل می خواهد.
در مورد شوخی هم بنده غلط بکنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.منظور بنده این بود که در روز مادر که همان روز ولادت حضرت فاطمه(س) هست مردان برای همسرانشان طلا می خرند ودر روز پدر که همان روز ولادت امام علی(ع) هست بانوان برای شوهرهایشان جوراب می خرند.که این را هم در عمل بین مردم مشاهده می کنیم.
شاید این مورد هنوز در قالب متن نیامده بود که شما عکس العمل نشان دادید.
پست شما هم فعال هست چون ممکنه بعضی از کاربران که مطلب شما را خوانده باشند بعد از غیر فعال کردن این پست تعجب کنند و واقعا مطلبم را خدای ناکرده جسارت بپندارند.
به هر حال از توجه شما ممنونم.
در پناه حق
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد