0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 13 خرداد 1391  5:24 PM

نقل قول qolameali

سلام بر همه ی دوستان

پیشاپیش سالروز وفات حضرت امام خمینی(ره) را تسلیت عرض می نمایم. و همچنین یک تبریک هم بمناسبت ولادت امیرالمومنین علی(ع) می گویم.

در این روز ها می دانیم که طلا فروشی ها خلوت و بازار جوراب فروشی ها بسیار داغ است. هروقت روز ولادت حضرت فاطمه(س) می آید همه ی خانم ها راجع به طلا و جواهر صحبت می کنند ولی به این روز که می رسد(ولادت امیرالمومنین(ع) و روز پدر) همه از جوراب صحبت می کنند.

نمی دانم چرا اینقدر جوراب اهمیت پیدا می کند...!! تازه جالب اینجاست که پول جوراب را هم بعضا از خود شوهر می گیرند..!!

به نظر بنده شاید برای اینکه در روز پدر برای مرد ها طلا نمی گیرندو جوراب می گیرند دلیلش این باشه که طلا بر مرد حرام است و جوراب حلال است.

از شوخی که بگذریم به نظرم نه طلا و نه جوراب..! هیچ کدام باعث نمی شوند که روابط میان زن و شوهر مستحکم شود. آنچه مهم است عشق و علاقه ی واقعی زن و شوهر نسبت به یکدیگر می باشد.انشالله که همیشه محیط خانواده ها گرم و صمیمی باشد و سایه ی همه ی پدران و مادران از سر فرزندان کم نشود.

در پناه حق

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
qolameali aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها