پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 12 خرداد 1391 1:51 AM
سلام
من معذرت میخواهم که بدون اجازه وارد بحثتون شدم.
اما اجازه میخواستم در واقع نظر خودم را در باره ی بحث پیش آمده میان 2همکار و مدیر زحمت کش بیان کنم :
به نظر بنده و با تحلیلی که خودم داشتم تالار گفتگوی آزاد بر مبنای مباحثه در مورد موضوعات مختلف(و از قبل تعیین شده)است. بدین گونه که کاربری با ایجاد تاپیک جدید و زدن پست، موضوعی را مطرح کرده و به بحث میگذارد و سایر کاربران نیز در ادامه در همان تاپیک نظرات ،دیدگاه ها و اعتقادات خود را بیان میدارند. بر پایه ی چیزی که از مبانی این تالار متوجه شدم،قاعدتاً در آن کسی نمیتواند بی هدف و همینطوری از سَرِ تفریح پست بزند(چون تمام تاپیک هاو پست ها هدفمند هستند)
حال اینکه تالار پاتوق راسخونی ها دارای ماهیت جدا از این است، یعنی اینکه در آن جای بحث پیرامون موضوعی خاص نیست و هر کاربر باری به هر جهت و برای رفع خستگی و تنوع یه چیزی میگه و میره.....مثلاً یکی میاد 2بیت شعر مینویسه که حالت درونی خودش را نشان میدهد و یا در مورد مدیران و سایر کاربران میان اینجا باهم صحبت میکنند و به صورت درهم و ورهم از موضوعات مختلف حرف میزنند(بحث جدی نداریم! فقط حرف زدن معمولی)یه جورایی در پاتوق راسخونی ها هیچ هدف خاصی را دنبال نمیکنیم.
خلاصه اینکه من از این 2تالار اینطوری برداشت کردم، اگر غیر از این هست بفرمایید. من امیدوارم مدیران به این شکل که گفتم قبول کرده باشند تا اختلافات حل و فصل گردد.
از هر دو همکار عزیزم میخواهم روابط گرم بین خودمون(یعنی مدیران) را حفظ کنیم و هدفمون رضایت کاربران و موفقیت راسخون باشه
خدانگهدر
بنده این پست را برای تاکید بیشتر علاوه بر تالار روابط همومی در اینجا هم گذاشتم .
همچنین میخواستم بدین گونه سایر کاربران و مدیران عزیز هم در جریان قرار بگیرند تا اگر پیشنهاد بهتری دارند بفرمایند.
ممنون
bivafa_rasekhoon@yahoo.com