پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پنج شنبه 11 خرداد 1391 3:34 PM
با سلام وعرض خسته نباشید.
من فعالیتهایی در تالار گفتگوی ازاد داشتم شاید بعضی از پست هایی که گذاشته بودم ربطی به تالار شما نداشت یا مربوط به تالار خودم بود ولی یادمه شما شدیدا عکس العمل نشان داده بودید... که حتی مسولین راسخون به من زنگ زدن گفتن پستها و گفتگوهای مذهبی و قرانی را در تالار خودتان بذارید.
همین کارا بشه ،بی وفایی که سهله ،مدیران فرار هم میکنند...
سلام و تشکر.
مدیر گرامی ممنونم که انصاف داشتید و اشاره فرمودید که "پست هایی که گذاشته بودم ربطی به تالار شما نداشت یا مربوط به تالار خودم بود". این نشون می دهد که با انصافید. اما از طرفی، کاربران یا مدیرانی شکایت دارند از اینکه مطالب تخصصی سایر تالارها را در تالار گفتگو قرار می دهیم.
لذا، سعی شده تا فضای گفتگوی آزاد را بیشتر به به سمتی ببریم که در درجه اول به صورت گفتگو و بحث باشد و در درجه بعد جهت تنوع ، اطلاع رسانی و زنگ تفریحی برای کاربران محترم باشد.
اگر به خاطر شریف داشته باشید روزانه بیش از 60 مطلب راجع به دفاع مقدس و مسایل دینی توسط شما قرار داده می شد. با همان دیدگاه منصفانه تان حق بدهید که بنده به این کار معترض باشم.
برای هر تالاری افتخار است که در رابطه با قرآن و مسایل دینی بحث شود اما بهتر است مسائل اساسی در همان تالار قران که جناب عالی مسئول آن هستند گذاشته شود. اما با وجود این شرایط، بنده مطالب شما را حذف نکردم و به همان توصیه اکتفا کردم (جهت اطمینان می توانید در تالار گفتگو مطالب ارزشمندتان را بیابید).
انشاالله از دست بنده نرنجیده باشید. از شما و سایر عزیزان راسخونی دعوت می کنم تا در تالار گفتگوی آزاد بویژه در مورد مباحث آن شرکت فرمائید و سوالات و مسائل جدید را مطرح بفرمائید تا به بحث گذاشته شود.
موفق و سربلند باشید.