پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پنج شنبه 11 خرداد 1391 3:23 PM
سلام
از جناب nikbakht88 تشکر می کنم بخاطر توضیحاتی که فرمودند.
قبل از اینکه این تالار ایجاد شود مدیران و کاربران گرامی کجای این انجمن می توانستند همدیگر رو پیدا کنند؟ احتمالا به تالار روابط عمومی می رفتند چون بازدید بالایی داشت و اغلب کاربران اونجا جمع می شدند در صورتی که اون تالار برای پیشنهادات و انتقادات از روابط عمومی هستش. تالار گفتگوی آزاد هم می توانست که کاربران را جذب کند ولی چرا مدیران و کاربران به صورت همیشگی به اونجا نمی آمدند تا دور هم جمع شوند و گفتگو کنند را نمی دانم.این تالار(پاتوق راسخونی ها) هم برای گفتگو پیرامون تمام موضوعات ایجاد شده است و در حقیقت برای کاربران یک زنگ تفریحی می باشد و بصورتی که شما می گویید تالار های دیگر تخته خواهند شد را قبول ندارم.چون هرکدام از تالارها وسعت بیشتری نسبت به این تالار دارند.مثلا کاربران اگر بخواهند مقالاتی را مطالعه کنند بیشتر به تالار مربوطه مراجعه می کنند تا به این تالار.(مثلا مقالات اقتصادی را در همان تالار اقتصاد). به علاوه اینکه شما فرمودید برای ارتقای سایت راسخون مسایل و مشکلات موجود را به چالش بکشانیم. خدمتتان عرض کنم که اگر منظورتان مسایل موجود در سایت راسخون است که همین اعتراض شما را جناب bivafa هم می توانند بگوید. چون ایشان قسمتی را در تالار اعلانات با نام " کمبودها ، نقص ها ، ایرادات و....سایت راسخون را بگویید "ایجاد کرده است. ولی اگر منظورتان مسایل و مشکلات موجود جامعه است که می توان هر موضوعی را در این تالار جای داد.
از اینکه توضیحاتی را هم برای لیست قیمت ها دادید صمیمانه تشکر می کنم.
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد