0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 10 خرداد 1391  3:04 PM

نقل قول qolameali

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.

بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.

........

سلام

از شما بخاطر اینکه لطف کردید و تشریف آوردید بسیار سپاسگزارم.و انشالله در کنار هم و با حضور مدیران و کاربران دیگر فعالیت خوبی داشته باشیم.می تونم بپرسم چرا با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدید؟

با سلام خدمت شما

راستش طبقه مکاتباتی که با مسئولین انجام شد بنده فکر کردم اولویت موارد مطرح شده نسبت به ایجاد این تالار بالاتر خواهد بود، به عنوان مثال ایجاد تالار های ازدواج  و هم چنین نهج البلاغه از این دست بود.

در مورد ارتباط مدیران تالار با همدیگر بنده ایجاد یک چت روم مشورتی که مشخصا مدیران تالار در ان فعالیت کنند را داشته  و دارم

بعضا ممکن است مدیران تالار در محلی خصوصی به مکاتبه با همدیگر در مورد مسائل مختلف بپردازند از جمله ان موارد می توان به نحوه ارتباط مدیران تالار با کاربران در تالار مورد فعالیت، طرح و بررسی مسائل کلان مربوط به انجمن، انتقاد مدیران تالار از یکدیگر اشاره کرد.

بعضا ممکن است مسائلی مطرح شود که به دلیل حساسیت ابتدا مدیران در مورد آن بحث و تبادل اطلاعات کنند و در صورت توافق، در اختیار مسئولین و کاربران دیگر قرار داد.

مثلا در مورد طرح های کلان انجمن، موافقت تمام مدیران بعد از بحث و بررسی در مورد موضوعی ضمانت اجرایی بیشتر نسبت به طرح آن توسط مدیر و یا کاربر به صورت انفرادی دارد.

البته این طرح ممکن است دارای ایراد باشد که از شما مدیر محترم و همکاران  و دوستان دیگر خواهش می کنم اگر نظری در جهت ارتقا و یا اصلاح این طرح دارید اطلاع دهید.

با تشکر و احترام

تشکرات از این پست
bivafa aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها