پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 10 خرداد 1391 2:25 PM
سلام.
اولا پیگیری بفرمائید که چرا با این سرعت .... سایت، موقع باز کردن این بخش از محیط کاربری خارج می شویم؟ البته شاید این مشکل فقط برای من باشد.
یک ساعته اومدم سایت، جز یکی دوکار کوجک، هیچ فعالیت خاصی نداشتم. برای یکی دو تا از نظرات خواستم تشکر بزنم که سرعت بالا آمدن سایت و صفحات خاصش، حوصله ام را سر برد و پشیمانم کرد.
تشکری از جناب qodrat دارم. از همان اول به توانایی های شما پی بردم و یکم سخت تونستم بهتون بفهمونم. اما خدا را شکر که جایگاهتون را بالاخره پیدا کردید و البته می دونم که راحتتر هم پیشرفت می کنید.
هر چند ایده صندلی داغ مربوط به جناب مدیر این بخش است اما الحق و الانصاف که جناب qodrat، قدرت والایی در حرف کشیدن و مو را از ماست درآوردن دارند. توصیه می کنم در این تالار وقت بیشتری بگذارید و مطمئنم که این تالار با وجود مدیرانی چون شما رونق چندین برابر می گیرد. البته اگر مثل اوایل، قدر قدرت باشید.
یکم لحنم جدی است اما از سر خیر خواهی است. امیدوارم عزیزانی که افتخار حضور و همکاری را در سایت و در کنارشان داشتم، از لحن یکم تند و جدی بنده ناراحت نشده باشند.
برای همه آرزوی سربلندی دارم، بویژه راسخونی های عزیز.
سلام
بله این مورد سرعت سایت و خارج شدن از محیط کاربری را به مسئول واحد انجمن ها گفتم.سرعت سایت برای بنده هم کم هست.انشالله که برطرف خواهد شد.هم شما و هم جناب qodrat انشالله در این تالار فعالیت خوبی داشته باشید.از توجه شما بسیار خوشحالم.
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد